Ervaringen en reacties

 

Marlies

260418

Ik las je boekje Lyme natuurlijk genezen, heel helder geschreven en wat ik al wist valt nu meer op zijn plek. Ook brengt het mij hier en daar op nuttige aanvullingen die
nieuw voor mij zijn, waardevol. Wat een hoeveelheid kennis weet jij in dit kleine boekje te zetten.

 

 

"Lyme Natuurlijk Genezen"

 

Marja

090418

Beste Willem, Vandaag je nieuwe boek ontvangen. Ik ben pas halverwege maar heb er al zo veel aan gehad, herkenning, bevestiging. Ook ik heb gevoeld hoe de ziekte mij heeft proberen "af te snijden" van m'n ziel, het Godsdeeltje en de kwaadaardigheid ervan. Heel gewaagd van je om op deze manier over de lyme te schrijven, maar er zullen veel chronisch lymepatiŽnten mee geholpen zijn, tenminste, zij die er voor open staan. Willem, ontzettend bedankt voor het schrijven van jouw boek en alle onderzoeken die je hiervoor hebt gedaan. hartelijke groet, Marja.

 

 

"De spirituele dimensie van de ziekte van Lyme."

 

 

Jessica

100418

Geweldig boek!! Wachtte er al weken op. Eerste 20 blz gelezen nu en wilde dingen die me aanspraken of die belangrijk waren markeren maar nu is bijna alles roze ;)

Ik geloof hier zelf inmiddels heilig in, jouw visie, en ben sinds paar maanden flink de diepte in aan het gaan wat betreft trauma's en oude overtuigingen..en dat zijn er veeeeeeel.

 

 

"De spirituele dimensie van de ziekte van Lyme."

 
 

Henk

220914

Ik zou graag als lyme patient via uw nieuwsbrief op de hoogte gehouden willen worden
Ik ben momenteel langzaam herstellende, dankzij bioresonantie. Nadat ik met atibiotica accuut heb moeten stoppen vanwege zenuw uitval door de minicycline. Kwam ik bij Bioresonatie uit als laatste mogelijkheid en die heeft mij enorm geholpen.
Ik heb een paar jaar zeer moeilijk kunnen praten, wel iets willen zeggen maar dat kwam niet uit mijn mond, daarnaast niet meer kunnen schrijven niet goed na kunnen denken, mijn hoofd zat gewoon op slot en een jaar of 4 lang constant een kater gevoel met de dufheid en hoofdpijn die daar bij hoort. nu is dit nog wel aanwezig en komt naar boven bij vermoeidheid.  Gelukkig gaat het nu redelijk goed. Ik heb bijna 2 jaar 24 uur in de week gewerkt met wisselende uren per dag, zodanig dat ik redelijk kon functioneren, nu werk ik alweer 5 dagen in de week met om de week een week een dag verlof, is nog wel iets teveel eigenlijk maar het lukt net. wat soms ten kosten gat van het weekend.
Dankzij de bioresonantie heb ik dit kunnen bereiken.
IK draag momenteel al meer dan een jaar teekwerende kleding thuis en als ik in het veld ga en sinds die tijd geen teek meer gehad, daarvoor had ik er in 2011 40 2012 40 2013 tot 1 juni 20 en bij iedere beet was ik steeds na 2 dagen verschrikkelijk ziek,  dit is gelukkig voorbij.  voor 2011 had ik ongeveer 10 teken in per jaar, en mijn besmette beet van 2004 is niet goed uitbehandeld geweest en vanaf 2004 heeft de ziekte van Lyme zich ontwikkeld.
Ervaringsdeskundige dus.Bij ons in Alphen is 50% van de teken besmet, volgens de uitslagen van tekenradar op de door mij ingestuurde teken.
Help nu andere die ook de ziekte van lyme hebben en niet begrepen worden door dokter en specialisten.
email Henk:
hwmc@xs4all.nl

 

 

nieuwsbrief

bioresonantie

 

 

John

220914

Even een mailtje om u te bedanken voor uw bestelling die ik zeer correct mocht ontvangen met een duidelijke beschrijving van het product.

Bijzonder sympathiek dat u mij een proefpotje ZeoSac-F hebt gestuurd.

Ik denk zeker dat ik deze ga bestellen en iets later opnieuw de smilax

Al na 3 dagen smilax te hebben gebruikt, voel ik me met de dag beter. Bijna geen brain-fog meer en ik voel me energieker.

 

 

smilax

(=sarsaparilla)

 

 

Judith

200914
Met veel succes slik ik bijna drie maanden kaardebol, sinds kort ook ondersteunt door salsaparilla en japanse duizendknoop. Mijn vraag is of deze meerdere tincturen zonder bezwaar tegelijk in een glas water, kunnen worden ingenomen? En of dat met bijvoorbeeld echinaforce ook samen tegelijk kan zonder dat de werking van de tincturen hierdoor wordt beÔnvloed?
Lymenatuurlijkgenezen

220914

Wat goed om te horen dat je succes hebt met de kuur!
De tincturen versterken elkaar en beÔnvloeden elkaars werking dus wel, maar juist op een goede manier. Je kan ze dus zonder probleem tegelijkertijd innemen.

 

 

kaardebol

sarsaparilla

Japanse duizendknoop

Echinacea

 


Fabienne

090914

Deze mail lees ik deze avond  en het pakketje ontving ik toen ik thuis kwam. Heel erg bedankt voor die witte pot en ook fijn dat ik steeds een ander monsterflesje heb gekregen. steeds iets waar mijn belangstelling aan ruit ging of wat ik goed kon gebruiken. Ik heb al eerder colloÔdaal zilverwater gekocht in mijn leven. Maar nu met wat andere klachten ontsteking en wat lage weerstand, kan ik dit goed gebruiken. Omdat deze middelen ook goed voor ander klachten in te zetten zijn.
Ik ben voor mijn gevoel wel genezen van Lyme, dat gevoel een ingeving (intuÔtieve kennis) kreeg ik op de dag dat ik de diagnose van de huisarts kreeg, dat, genezing zou plaats vinden en ik er helemaal overheen zou komen en dat voelt ook zo voor mij. Dat was wat ik voelde vanaf dag 1 en ik heb mij daar volledig holistisch op gericht sindsdien.

Dank voor alle moeite en zorg weer voor de pakketsamenstelling. Een buuv ook getipt over jullie site ook onlangs gestoken door teek en ziekte van Lyme opgelopen.

Voor mij is vooral de spirituele, mentaal-emotionele boodschap en ook uit ander holistisch boek over deze ziekte een belangrijk inzicht geweest om als onderliggende wortel/oorzaak aan te werken. Ook de inzichten die zelf ontving en omdat mijn pad er idd een is van healing waar ik mij verder in ontwikkel en nog wat oude bagage opruimen waar deze ziekte ook toe uitnodigde, zag ik dat vorig jaar en nu nog (ben er nog mee bezig) als een mooie aanwijzing voor de weg terug.

Ook aan jullie producten, de uitgebreide productinformatie, het boekje heb ik veel gehad.

Veel succes met alles wat jullie doen en jullie workshops.

 

 

Lymepakket

boekje

 
 

Eveline

230714

Graag wil ik nog wat opmerken over je boekje lyme, natuurlijk genezen.

Daar staat aan het einde een hoofdstukje over lyme en de kosmos.

Ik ervaar exact datgene wat je schrijft.

Dacht heel even dat ik zo'n hert ben/zal zijn.

Ik ben paranormaal therapeut en ben besmet geraakt met de borellia.

Toen ik de eerste pil antibiotica nam moest ik huilen vanwege de weerstand en ben gestopt.

Gelukkig kan ik 4 augustus bij Hanneke Westenberg terecht in Heiloo en dat voelt nu al zoooooo goed.

Ik heb weinig verschijnselen ondanks dat ik vorig jaar ben gestoken door een daas, en maanden daarna een toenemende erythrea migrans ontdekte. Zowel positief Elisa als blot, behalve de igm.

Daarnaast kreeg ik in mijn werk als magnetiseur steeds seinen van 'Boven' dat ik heel geschikt ben voor mijn werk, maar de alcohol moest laten staan en meer in contact moest komen met 'Boven'.

Vanwege mijn bezorgdheid om de lyme heb ik met name 's nachts contact gezocht met 'Boven' met God en de engelen en daar waar ik van oorsprong vandaan kom en ze gevraagd mij te helpen om deze lyme te overwinnen.

Ik kreeg daarna een heel vredig gevoel.

Zie het dus als een grote les om niet meer te drinken en me meer te verbinden met de kosmos.

Dank voor dit boekje en Tamara voor het wegwijzen.

 

 

boekje

 

Lymebegeleiding

 
 

Karen

160614

Ik heb net een 2e bestelling bij jullie geplaatst. Het leek me wel leuk om te melden dat het ondertussen een stuk beter gaat met mijn paard! Rond half april was het zo slecht met hem, hij had zo ontzettend gewrichtspijn in zijn hals dat hij niet meer kon grazen en niet naar links kon buigen, dat ik eigenlijk radeloos was. Ook omdat we al zoveel geprobeerd hebben. Sinds hij jullie spulletjes krijgt is hij erg opgeknapt, ik denk dat zijn lijf helemaal vol gepropt zat met gifstoffen van de Lyme en de antibiotica! Hij krijgt naast jullie druppels ook massages (triggerpointmassage, dat is heel diepwerkend), ook krijgt hij nog wel wat pijnstilling, maar al echt minder, en hopelijk over 1 a 2 weken ga ik daar ook mee stoppen. Mijn paard ziet er weer blij en sprankelend uit, hij ziet er glanzend en gezond uit, hij gaat weer bokkend de wei door, is ontzettend vrolijk en hij kan zijn hals alweer best ver buigen!

Helaas zitten er dit jaar verschrikkelijk veel teken in het bos, zoveel heb ik er nog nooit gezien. Ik heb er al 5 uit zijn lijf gehaald en tig kruipend over zijn vel weggehaald (ikzelf heb ze ook al in mijn vel gehad...) Dat baart me wel zorgen. Mijn paard is erg allergisch voor anti- vliegen- en tekenmiddeltjes, dus ik hoop het met de druppels en zeozac en goed opletten, in toom te houden. Vooralsnog ben ik ontzettend blij met het resultaat tot nu toe!

Karen

190614

Ik ben ook echt heel blij dat het zo goed gaat. We zijn nu precies een jaar verder sinds de klachten (enorm zere hals) begonnen, en pas in november wist ik dat het Lyme was! Ik kan me zo goed voorstellen dat mensen met Lyme depressief worden!! Helaas is Lyme bij paarden nog niet erg bekend, en weten veel dierenartsen ook helemaal niet hoe ze het moeten behandelen. Ik heb daarom zelf uren en dagen achter internet gezeten om de dierenartsen te kunnen vertellen welke antibiotica etc ze moesten bestellen. Ze twijfelden in eerste instantie al, toen ik perse een Lyme-test wilde laten uitvoeren! Dan is Lyme ook nog zo'n rotziekte om te behandelen. Deze druppels en zeosac was eigenlijk het laatste redmiddel, samen met de massages, en achteraf zo stom dat ik dat niet eerder heb gedaan! Het mooie is dat paarden niet liegen, zij weten niet wat ik ze voorschotel, dus het feit dat hij zo opknapt is dus geen Placebo-effect, wat mensen vaak wel denken!!! Nu weet ik dat het erg belangrijk is om bij Lyme te zorgen dat het lijf ontgift van alle slechte stoffen en dat de weerstand optimaal moet worden. Aldoende leert men! Mijn paard is er nog niet helemaal bovenop, dat zal nog enige tijd duren, maar met de druppels etc en de massages weet ik zeker dat dat wel gaat lukken!

 

 

paard

 

 

Francisca (therapeute)

280514

Ik heb mooie resultaten met de EM oplossing, super.

 

 

E.M.

 
 

Inge

060414

Toeval bestaat niet zegt men. Het volgende verhaal wil ik aan u kwijt:

In 2009 ben ik, niet wetende, gebeten door een besmette teek. Er kwam een kring.

Bij de huisarts is dit niet herkend als een tekenbeet.

Maanden later nog eens naar de huisarts omdat de kring zich uitbreidde over het hele onderbeen.

Aangedrongen op bloedafname. Conclusie: ziekte van Lyme. Na antibiotica kuur van 6 weken, na het stoppen van deze kuur direct

evenwichtsstoornis en extreme vermoeidheid. Kort gesproken: 5 neurologen, kno artsen, psychologen, acupuntuur en andere alternatieve behandelingen

later, bij niemand resultaat of maar enige hoop op genezing. Sterker nog, "het kon absoluut niet van Lyme komen".

Intussen slingerde ik heen en weer als een schip op drift. Bijna niet mee te leven.

Doordat ik eigenwijs genoeg ben om verder te willen, heb ik een fijn leven met veel leuke dingen die ik zelf ben begonnen.

Mentaal gaat het beter maar fysiek is het niets beter.

In Amsterdam bij de Lyme kliniek van dr. Hofman ben ik ook geweest, maar daar had ik geen vertrouwen in. Het voelde niet goed.

In Augsburg zou ik bloed moeten laten afnemen en ik zou dan antibiotica krijgen. Dat was allemaal al gebeurd en vastgesteld.

Er is zelfs door de neuroloog  een lumbaalpunctie verricht.

Nu, 2 jaar later na alle ziekenhuisbezoeken, krijg ik een aanvraag van iemand uit BraziliŽ voor een paar overnachtingen

in ons B&B. De man kwam hier voor zaken, maar heeft thuis in BraziliŽ de natuur om zich heen waar hij planten van droogt.

Ik vertelde hem, omdat ons B&B in het bos staat, van de teken en de Lyme-infectie. Hij haalde direct uit zijn bagage een zakje met gedroogde

Artemisia en vertelde dat men dit in BraziliŽ gebruikt tegen Malaria. Misschien zou het ook helpen tegen de Lyme infectie gezien dit ook een parasitaire

infectie is. Nu, vandaag Google ik het woord Artemisia en kom op uw site waar staat dat het niet alleen gebruikt wordt voor Malaria maar

ook tegen de Lyme infectie.

Voor mij is dit puur toeval, maar ik ben er blij mee. Ik heb hoop om weer verder te gaan, want voor mijn gevoel is het dat de evenwichtsstoornis door de Lyme infectie komt.

Kan u mij vertellen of ik van Artemisia thee kan zetten en welke dosering en hoeveel ?

Lymenatuurliijkgenezen

060414

Zeker kun je artemisia annua ook als thee inzetten bij Lyme. Volgens het boek van Buhner (Healing Lyme) zou je dan dagelijks een pot thee moeten zetten met 30 gram gedroogd kruid en die thee verdeeld over de dag opdrinken.
e moet wel twee weken de tijd nemen om deze dosering op te bouwen. In het begin zou ik niet meer nemen dan 2 of 3 gram per dag, en dus de dosering langzaam opbouwen.
Persoonlijk vind ik de dosering van Buhner vrij hoog, ik zou daarom goed opletten hoe je lichaam reageert. Als je in de loop van de eerste twee weken bij een bepaalde doseringshoogte reacties krijgt, dan zou ik vanaf dat moment (voorlopig) niet verder verhogen. Naast artemisia zou ik ook iets gebruiken voor het uitleiden van de (giftige) borrelia-afvalstoffen, bijvoorbeeld
zeosacf of chlorella.

 

 

artemisia

 

 

Emmy

030414

Ik heb een vraagje.

Sinds januari van dit jaar ben ik gestart met Kaardebol, Sarsaparilla, Burbur, ZeosacF, Leverbitter en EM. Naast deze middelen gebruik ik ook draadjes op mijn huid en Monolaurinezuur. Sindsdien gaat het heel erg goed. Ik had eind vorig jaar heel erg last van pijn en ontstekingen en sinds ik in januari met dit alles begonnen ben, heb ik geen ontsteking meer gehad. Ik voel me steeds weer meer de oude en het blijkt dat inmiddels ruim de helft van de bacterie uit mijn systeem is. Dat kan ik duidelijk voelen! en ik vermoed dat ik nu met het laatste restje bezig ben.

Met de Kaardebol ga ik door tot mijn voorraad op is en dat geldt ook voor de andere tincturen. Of is het verstandig om de Kaardebol wat langer door te gebruiken?

Nu is mijn vraag of ik EM, ZeosacF en Leverbitter gewoon door kan gebruiken. Zijn deze middelen ook voor algemeen gebruik en kun je ze dagelijks blijven nemen ook als ik straks geen Lyme meer heb (daar ga ik namelijk wel van uit J)?

Lymenatuurlijkgenezen

050414

Fijn om te horen dat het goed gaat. Omdat het goed gaat zou ik proberen om de tincturen (kaardebol, sarsaparilla, burbur) weg te gaan laten. ZeosacF, EM en leverbitter kunnen waarschijnlijk inderdaad nog wel een tijdje ondersteuning geven bij het herstel. Leverbitter misschien ook wat gaan minderen, bij zeosac en em zou de de dosering houden zoals je die hebt.

 

 

kuur afbouwen

 

 

Carla

210314

Een beetje late reactie maar nog super bedank voor je boek!

ik heb het in ťťn middag uitgelezen, het las heel fijn en is heel verduidelijkend!

Ik heb door jouw boek veel geleerd over de ziekte van Lyme dank daarvoor.

 

 

boekje

 

 

Heleen

020314

Ik bestelde net een derde flesje kaardeboltinctuur - heb de indruk dat het me steviger bestand maakt tegen de vermoeidheid - en ook moreel. Placebo-effect al dan niet - ik vind het prettig.

 

 

kaardebol

 
 

Winohwah

280214

Dank je wel voor jullie duidelijke site. Na een jaar ellende ben ik uitgedokterd in het medische circus en opgegeven als mogelijke ALS patient zonder zekerheid van ziektebeeld en toekomst. Via een quantec meting (met haar) en nameting werd lyme vastgesteld. Iets wat wij al een jaar vragen en niet in het bloed is terug te vinden. Risico op Lyme is zeer hoog, meerdere beten gehad, wonend in een lyme gebied tussen paarden, honden, katten en herten... Inmiddels 2 weken met artemisia bezig, enorme verbetering stoelgang verder nog geen reacties maar dat kan ook niet. Wil toch graag meer lezen en beginnen met de kaardebol.

 

 

artemisia

 

 

Femke

270113

Na jaren met gezondheidproblemen te kampen ben ik nu eindelijk minder vaak en minder heftig ziek, en kan ik eindelijk weer alles eten zonder pijn, wat weer mijn immuunsysteem een duwtje in de rug geeft. 

Ik had dat niet meer voor mogelijk gehouden nadat ik duidelijk een opgegeven geval was in de reguliere medische wereld, in zowel Engeland als Nederland, en nadat er bij mij Lyme, Bartonella en wat andere co-infecties in een speciale bloedproef geconstateerd waren. 

Deze herniewde gezondheid is dankzij de producten die ik via deze site kan kopen, het boekje ĎLyme natuurlijk genezení en de duidelijke uitleg

Ik ben nu een paar maanden bezig met EM, Leverbitter, Kaardebol en nu ook Samento en het gaat gewoon goed.

 

 

EM, Leverbitter, Kaardebol en nu ook Samento

 

 

Hans

301213

k zou graag weer een bestelling plaatsen. Ik heb begrepen dat ik dit ongeveer 9 maanden moet volhouden. Het gaat momenteel heel goed met de klachten en het zit nu meer aan de bovenkant; spieren,tinitus n wat jeukende huidhuidslag op gezicht en hoofd en af en toe jeuk aan mijn rechter onderarm. Alle huiduitslag aan mijn onderarmen zijn verdwenen en mijn stoelgang komt nu langzaam op gang dus er zit duidelijke verbetering in. Mijn  moeheid is tot nu toe verdwenen. Mocht je nog adviezen hebben dan hoor ik het graag.

 

 

artemisiatictuur, kaardeboltinctuur en ZeozacF

 

 

Nienke

261213

Veel dank voor de goede werking van de leverbitter. Heb voor de 1e keer EM oeroplossing gebruikt. Wil dit graag nog een keer gebruiken, het werkte verfrissend.

 

 

leverbitter

EM

 

 

Marlon

121213

Wederom bedankt, het gaat gelukkig al heel erg goed, dus ik hou de kuren nog even vol.

 

 

kaardekuur

 

 

Wanda

231113

Dank u wel dat u deze planten en kruiden levert en hopelijk blijft dit ook zo. Ik heb er al veel baat bij in de strijd tegen de lyme

 

 

kruiden tegen lyme

 

 

Wonienka

091113

Bij mij werd Lyme geconstateerd toen ik al een vlek aan de binnenkant van mijn knie had van ruim 20 cm lang en die na het bezoek aan de huisarts ineens veel groter werd.

Toch voelde het voor mij het juiste moment. 'Toevallig' was ik de dag ervoor een workshop chineng qigong gaan doen. Met name het artikel over de mentale aspecten van Lyme bevestigden mij in wat ik al begrepen had dat die plek mij te vertellen had. Dat artikel was voor mij het laatste zetje in het volledig ontvangen van liefde. Ik zag tijdens een wandeling belangrijke personen uit mijn leven voorbij komen en kon hun liefde voor mij alsnog zien en ontvangen, waar ik eerder boos was over de manier waarop zij mij benaderden en mij niet begrepen. Voor mij kwam Lyme om volledig de mannelijke energie te aanvaarden, voor mij net zo'n agressor als Lyme.

Nu, 5 dagen later is de plek nauwelijks zichtbaar. Ik maak mijn antibioticakuur af en ga nog een tijdje door met extra zorg en ondersteuning voor mijn lichaam. Ik voel mij dankbaar voor de ondersteuning, begeleiding en liefde die ik ontvang.

Daarbij wil ik jou bedanken voor je website en met name dat artikel. Lyme is een ziekte om serieus te nemen.

PS: ik vind het prima als je mijn reactie op je website wilt zetten met mijn naam erbij

 

 

mentale aspecten

 
 

Anne-marie

031113

Vandaag vond ik de site met veel informatie over natuurlijk genezen van lyme. Na de uitzending van Ivo Niehe,3 weken geleden, hij interviewde de vrouw van David Foster of Frost in America. Zij heeft een zeer ernstige lyme, door haar verhaal werd ik getriggerd en wist wat ik al langere tijd vermoed. Ik heb ook lyme. Zij wordt behandelt in Belgie.

Naar de huisarts gaan levert mij niets op, ik koos dus voor alternatieve therapeute. Vroeg haar of zij een test heeft en zij vertelde ja, uit Duitsland de boreliatest. Ik wist dat ik op het goede adres was.

en ja de test geeft ja. ik hoef niet te vertellen wat allemaal, maar chronisch wat ik al vermoedde. Zij behandelt met fotonen en frequentie druppels. Ik was erg ontroert en dankbaar dat ik erkenning krijg voor wat mijn onderbewustzijn al langere tijd weet.

en dan vind ik vandaag op uw site zoveel meer informatie. wat een ondersteuning voor mij.ook de kruiden 

wat ik vooral zo herken is het mentale /spirutuele deel ik lees mezlf.

Ik voel me een gezegend mens en wil mijn dankbaarheid uiten naar u dat u dit voor mij en zoveel mensen mogelijk gemaakt met zoveel te kunnen doen en ondersteuning te zoeken om te genezen.

Anne-marie

041113

Voor mij komt lyme als een geschenk om verder te groeien.

www.anne-marie-bomers.nl

 

 

 

herkenning

 
 

Ingrid

031113

Wat ik je nog wou vertellen: ik vind die pilletjes (multiplasan mineralstoffcomplex) voor de lever en de ontzuring erg goed; samen met de daslook, heb ik veel minder last van pijnlijke, winderige darmen, een aanrader dus!!

Ingrid

250512

link: Mijn persoonlijke ervaringen met de lever.

 

 

multiplasan

daslook

 

 

 

lyme, lever en galreiniging

 

 

Anand

081013
Vorig jaar heb ik wat produkten bij je besteld in verband met mijn Lyme.
Ik wil je even zeggen dat ik nu erg gebaat ben bij sessies totaalbalans van Wilmi Frazer in Arnhem. Misschien nog iets om door te geven.
www.deva-praktijk.nl

 

 

totaalbalans

 

 

Trijntje

260913

L.S, Gezien ik de vorige keer heel veel baat heb gehad bij de leverbitter, (witte ontlasting binnen 1 dag weg, en de pijn in de lever na een week weg, zelfs mijn gelige huidskleur werd langzaam normaler) en omdat ik merk dat ik het nu weer nodig heb (gezien ik nog steeds samento gebruik), wil ik dit graag nog een keer bestellen. Ben heel blij dat dit mooie product bij u te verkrijgen is.

 

 

leverbitter

samento

 
 

Emy

230913

Ben druk met therapie. Overigens via mensen die bij je op de lijst staan.

Zeer tevreden over : de fotonentherapie die gegeven werd door het centrum in alphen aan de rijn.  Gezien deze mevrouw met vakantie ging ben ik via haar geadviseerd om naar iemand dichterbij te gaan,   Eindhoven woont deze mevr. : zij werkt vanuit de klassieke homeopathie en werkt ook met fotonentherapie, zappers en bioresonans . kan misschien ook op jullie lijstje?  Betreft mevr. Marianne van de Vorstenbosch, habsburglaan 47 5616 HE te Eindhoven.

Inmiddels ben ik zelf ook aardig bedreven geworden in het aanpakken van die signalerende deugeniet!! Heb alleen nog niet die dure apparatuur ( fotonen) , maar gebruik momenteel als extra ook nog zilverwater.

Werkt ook geweldig in combinatie met de zapper.

Mijn dochter zit voor een tijdje in het tropische regenwoud in Peru waarbij er ook gewerkt wordt aan tekenbeten. Zij doen alles op een natuurlijke basis. Ze  adviseren de mensen uit europa toch eerst de antibiotica te nemen en daarna pas over te stappen op andere middelen. Mede omdat zij denken dat wij Europeanen, niet de middelen en het vermogen onvoldoende ontwikkeld hebben om met de geestelijke impulsen goed aan de slag te kunnen.   Ze willen dan het liefste die mensen volop geestelijk begeleiden. Dat kan een paar maanden dan aanhouden.

Wat mijn borrelia  betreft is hij niet meer te zien, maar over een paar weken volgt er een extra aanwakkering van hem om te kijken of mijn lichaam er nu wel of niet mer opreageert. Als alles rustig blijft zou hij in iedergeval geen schade meer aanbrengen op dit moment.
Het zegt volgens mij niet of deze  dan ook echt weg is en weg blijft gedurende mijn hele leven.

Een van mijn zonen heeft sinds twee weken het zelfde!! Maar hij is een wetenschapper en kiest tot nu toe voor de medicijnenwereld, ( helaas)  is zijn werk terrein.

We gaan het verder maar in de gaten houden. En ik heb mijn lesje geleerd hoop ik.
 

 

fotonentherapie

kaardebol

leverbitter

echinacea

colloidaal zilver

 

 

Rijn

110913

Een paar weken terug sprak ik je aan de telefoon. Ik wil je recht uit mijn hart bedanken voor je eerlijkheid waarmee je mijn vragen beantwoordde. Geen verkoop van je producten stak erachter. Hoewel ik sterk de indruk heb dat die producten wel heel goede kwaliteit zijn. Ik ben naar de therapeute gegaan waar we het over hadden en die houdt me op het rechte spoor. Ik heb weinig last gehad omdat ik vrij snel heb ingegrepen met een hele rits kruiden. Vooral samento, sarsaparilla en de kaardebol. Wat dat betreft heb ik een aanvulling waar ik misschien overheen heb gelezen: monolaurinezuur. In ieder geval werkt die bij mij heel erg goed. Het lijkt erop dat alle kruiden alles binnen de perken hebben gehouden bij mij, maar het terugdringen zit hem zoals ik het fysiek voel in het monolaurinezuur (cocos dus).
Ik wil je dus bedanken, ook omdat ik het gevoel heb heel integer behandeld te zijn. En ik door je eerlijkheid waarschijnlijk erger ziek worden heb kunnen voorkomen.
(Mocht je deze recensie willen plaatsen op je website, van mij mag je!)

Rijn

091013

Ik heb twee weken geleden jouw kaardebol gekocht en ik kan je bevestigen  dat die wel werkt. Als mensen met Lyme het natuurlijk willen genezen dan moeten ze niet die hele goedkope kaardeboltinctuur nemen. Dan zullen ze namelijk achteraf zeggen:" Zie je wel, dat alternatieve gedoe werkt niet".

Lijkt op dat verhaal in het boek van Storl van die ene keer dat het niet werkte, die klant had toen de tinctuur niet van verse wortels gemaakt of zo.

 

 

samento

sarsaparilla

kaardebol

monolaurinezuur

 

 

Jolette

270713

Werkt goed!

 

 

teekaway

 

 

Nanda

230713

In de afgelopen periode heb ik diverse van uw producten gebruikt en met succes. Nadat in februari van dit jaar bij mij de ziekte van Lyme werd geconstateerd en de bloedwaarde 190 bedroeg, bleek deze onlangs bij een controleonderzoek gedaald te zijn naar 60. De klachten die ik had zijn nagenoeg verdwenen na een kuur van 1 maand met Doxycycline, 3 potten Cat's Claw, 1 pot Zeosac en een grote fles Kardebool, alsmede een proefflesje Samento tinctuur. Mijn vraag aan u is nu, hoe moet ik verder? Kan ik met alles stoppen of is het aan te raden langer door te gaan? Maar met wat? Ik heb nog een restje Kardebool en ben met de 'onderhoudsdosis' begonnen. Is het nuttig om dat voorlopig te doen? De bloedwaarde zegt mij persoonlijk eigenlijk niets, maar ik neem aan dat deze nul behoort te zijn of in ieder geval verder moet dalen. De huisarts vertelde me dat ik mijn bloed over een jaar weer moet laten controleren.

Ik zou het zeer op prijs stellen als u mij een adviesje kunt geven.

Lymenatuurlijkgenezen.nl

240713

Fijn om te horen dat de klachten nagenoeg verdwenen zijn en ook dat de huisarts positief is. Zelf zou ik dan gaan afbouwen. Samento zou ik meteen halveren en een week later stoppen. Met kaardebol zou ik het onderhoudsprogramma gaan doen, drie maanden lang aan het eind van iedere maand drie dagen herhalen. Daarna hetzelfde, maar dan alleen nog per kwartaal, ook dat drie keer en dan helemaal stoppen. Als u een goed gevoel heeft bij de zeosacf, dan zou ik de pot leegmaken. Ontgiften en mineralensuppletie is altijd goed.
Belangrijk is natuurlijk of de klachten echt wegblijven. Bij de meeste LymepatiŽnten die herstellen blijft altijd wel een soort kwetsbaarheid bestaan, wat betekent dat je heel erg goed moet blijven oppassen met voeding, gewoontes, stress en dat soort dingen.

 

 

doxycycline

kaardebol

samento

zeosacf

 

 

 

afbouwen

 
 

Marieke

150713

Ik heb met veel interesse uw boekje over Lyme natuurlijk genezen gelezen. Omtrent de inhoud ben ik lovend.

Er is echter nog een aspect wat van invloed kan zijn op het herstel van lyme patiŽnten en dat is een verschoven atlas (1e nekwervel)

Bijna 90% van de mensen heeft een verschoven atlas. Dit heeft gevolgen voor het goed kunnen ontgiften.

De atlas blokkeert namelijk de hormoonafgifte die via de hypofyse, hypothalamus en de Nervus Vagus zijn werk moet gaan doen in het lichaam.

De atlascorrectie bestaat uit 2 behandelingen en heeft ontzettend veel invloed op het ontgiften van het lichaam en het weer in balans brengen van het hersenvlies. In mijn eigen praktijk ondersteun ik dit ook met Cranio Sacraal Therapie.

Voor meer informatie kunt u mijn website bekijken, www.atlascorrectie.nl, of indien u hierover meer wil weten zou ik dat via mail of persoonlijk gesprek kunnen uitleggen. 

 

 

atlascorrectie

 

 

Annemieke

020713

Ik had geactiveerde  chronisch lyme en actief Pfeiffer en wilde echt geen antibiotica meer.
Na 2 kuren van 40 dagen gaat het echt beter met me!
Ik heb vooral baat bij kaardebol, samento, juagulanthee, met daarnaast de zeozaQ en leverbitter en dieet. Helaas Japanse duizendknoop had geen effect bij mij.  Ik blijf witte vingers en tenen houden.
In de zomer stop ik even met samento, maar ga door met kaardebol , de juagulanthee en leverbitter.
Veel dank voor jullie site en tips!

Lymenatuurlijkgenezen.nl

020713
Dank je wel voor je bericht en fijn om te lezen dat het resultaat heeft. Heb je dat samen met een therapeut gedaan of helemaal alleen?

Annemieke

020713

Ja, tegen advies van anderen in,  heb ik het helemaal alleen gedaan.  De internist geloofde toch niet in lyme en   5 jaar eerder heb ik al een aantal artsen bezocht( o.a. in Duitsland, Keulen), een maand antibiotica gehad en een half jaar Bioresonantie. Ditmaal zelf met jouw natuurlijke middelen, net wat ik nodig had. : Goed naar mijn lichaam luisteren en kijken wat werkt en wat niet. Hetzelfde met voeding.  Dat voelt heel goed en met resultaat. 

 

 

kaardebol

samento

jiaogulan

zeozacf

leverbitter

dieet

 

 
 

Jan

300613

Hallo bedankt voor de snelle levering van de leverbitter sterk.

Ik ben nog maar een paar dagen bezig met het innemen van de leverbitter.

Maar het werkt wel al behoorlijk goed, met de stoelgang en vocht huishouding.

Ook krijg je meer energie hiervan, het product maakt het waar zoals beschreven in de brief.

 

 

leverbitter

 

 

Irma

250613

Bedankt voor uw goede produkten, bevalt heel goed.

 

 

kaardebol

moringa

zeosacf

 

 

Greet

Mijn hond heeft de ziekte van lyme; en heeft daarvoor een behandeling gehad in nederland in een holistische dierenkliniek. Deze behandeling was succesvol en een hele hoop ziekte-symptomen zijn verdwenen. Echter hij is herviel na een maand en ik gelukkig juist een boek uit over de ziekte van lyme. Dus ben ik zelfstandig opgestart met kaardebol, enchinacea purpurea, een darmregulerend voedingssuplement op basis van cocos. Dit heeft dadelijk zijn werk gedaan en het gaat terug goed met hem. Volgens het boek moet hij deze medikatie gedurende 12 maanden krijgen en dit drie dagen elke maand.

Mijn vraag is echter ik heb nergens iets teruggevonden of ik eventueel nadien deze behandeling preventief kan herhalen en hoe ik dan te werk moet gaan. Kan U mij soms verder helpen?

Lymenatuurlijkgenezen.nl

090613
Kaardebol, Echinacea en het kokossupplement kun je (3 dagen per maand) heel goed voortzetten voor preventie. Nadelige gevolgen heeft het in ieder geval niet.
Deze preventie vermindert waarschijnlijk ook het aantal tekenbeten. (Om de paar dagen enkele druppel kaardebol tinctuur in de nek, vermindert de aantrekkelijkheid voor teken nog extra).
 

 

Lyme bij hond

 
 

Piet

070613

In de diverse produktinformatie die ik van u heb ontvangen wordt gesproken over 'herxheimereactie'. Kunt u mij wat meer vertellen over wat ik daaronder verstaan moet en wat voor reactie dat is?

Lymenatuurlijkgenezen.nl

070613

Herxheimerreactie kun je krijgen als je voor Lyme antibiotica of een natuurlijk bestrijdingsmiddel zoals kaardebol inneemt. Er gaan dan veel bacteriŽn afsterven. Dat is mooi, maar de stoffelijke resten van die bacteriŽn, dus de afvalstoffen, die zijn bij Lyme erg giftig. Die giftige afvalstoffen zorgen ervoor dat de klachten in eerste instantie niet afnemen, maar toenemen. Ze veroorzaken bijvoorbeeld extra ontstekingen en ook problemen in de darmen en lever (toenemende vermoeidheid. De afvalstoffen in het bloed zorgen ook vaak voor hoofdpijn en geÔrriteerde zenuwen enzovoort.

 

 

herxheimer reactie

 
 

Anja

260513

Ik heb een paar weken geleden Leverbitter sterk bij u besteld en dat bevalt me heel goed.

Ik gebruik het alleen niet omdat ik de ziekte van Lyme heb of heb gehad, maar omdat ik o.a. vroeger Pfeiffer heb gehad en daar nog klachten van heb.

Mijn slijmvliezen zijn erg gevoelig en geestelijk en lichamelijk ben ik soms uitgeput.

Door omstandigheden (stress) ben ik ook erg moe en denk ik dat ik extra vitamine en mineralen kan gebruiken.

Is het mogelijk om Leverbitter sterk te combineren met Moringa poeder, of is dat een beetje hetzelfde (met uitzondering van de bitterkruiden) en krijg je dan te veel mineralen binnen?

Lymenatuurlijkgenezen.nl

290513

Net als Lyme is ook Pfeiffer een infectie die een sterke invloed heeft op de lever. En als de conditie van de lever niet optimaal is dan voel je je moe. Middelen zoals leverbitter hebben dan gelukkig merkbaar resultaat. Voor moringa kan hetzelfde gelden, moet je uitproberen. Moringa is wel iets anders als leverbitter. In leverbitter zitten bijvoorbeeld geen vitamines, wel heel veel bitterstoffen. Bij moringa is dat precies andersom. Zo zijn er meer verschillen. Het is dus niet zo dat je iets dubbel gaat doen. Volgens mij kun je ze goed combineren.

 

 

leverbitter

Pfeiffer

moringa

 

 

Anoniem

250513

Ik graag mijn ervaring aan je doorgeven, maar ik wil niet mijn naam enz... zo publiekelijk op de site hebben.
Vorig jaar is er lyme gediagnostiseerd. Daarvoor heb ik de kaardebolkuur gebruikt. Ik voelde mij na een week al een heel stuk beter en vol energie. Door de infectie had ik een sterke virale reactie waar bij mijn lever heftig protesteerde. Vergroot en afwijkende/verhoogde enzymwaarde ( asat, alat).
Was schrikken, want ik was van plan mijn 4-de marathon te lopen. Dankzij de kuur heb ik mijn trainigen weer snel kunnen oppakken en heb zelfs 11 minuten van mij pr afgehaald. De arts op je site waar ik nog tel.contact mee had, had wel geadviseerd de antibioticakuur erbij te nemen. Dat heb ik dan toch maar gedaan.
Door de aanhoudende kou heb ik de leverbitter en de darmbacterien besteld om mijn lijf weer even te ondersteunen en te helpen om weer op krachten  en weer gezond op te bouwen.
 

 

kaardebol

leverbitter

E.M.

 

 

Agaat

140513

Beste meneer Jacobs

Sinds begin maart gebruik ik Kaardebol ,samento ,Zeosac-F  en Rizol.

Leverbitter heb ik geprobeerd maar voel mij er niet lekker op.

Ik ga het nog wel een keer proberen.

Mijn lever is al jaren overbelast geweest.

Het was in het begin wat zoeken naar het goede aantal druppels.

Ik voel het in mijn hoofd links.,als ik iets gebruik wat niet goed bij mij past.

Ik gebruik maar 1 of 2 druppels per dag,soms ook afwisselend als de klachten weer toenemen.

samento om de dag,Zeosac-F 1 theelepel per dag

Ik reageer altijd nogal sterk op medicijnen en ook op natuurlijke en homeopathische druppels.

Direct in de eerste 14 dagen ging ik al beter lopen(stabieler.)

Als ik langer achter elkaar ga wandelen neem ik Nordic Walking stokken mee.Gaat ook beter dan voorheen.

Mijn tempo is niet meer zo traag .De laatste maanden was ik ook  wat benauwd.Is nu ook  zo goed als over.

De intense moeheid is niet meer de hele dag aanwezig, voel mij veel beter,kan weer beter nadenken.

Uiteraard heb ik ook mindere dagen ,maar dat hoort erbij.

Naast de medicijnen heb ik Bio resonantie gedaan.

Het bleek dat ik Lyme met co-infectie carditis  heb.

Sinds 14 dagen test de Lyme niet meer bij de Bio resonantie.

Ik ga wel door met bovenstaande middelen zoals aanbevolen in het boekje en op advies van de Therapeute.

Ik vind het boekje heel verhelderend.

Ik ben blij dat u zoveel research hebt gedaan, zodat zoveel mensen hier hun voordeel mee kunnen doen.

Dank daarvoor!

W.s. is het al 25 jaar geleden dat ik besmet ben.

De afgelopen 2 jaar ging  het steeds slechter.(Vanaf 1994 ME).

U kunt zich voorstellen dat ik heel blij ben met deze vooruitgang.

Ik hoop dat de vooruitgang mag doorzetten.

 

 

kaardebol

samento

zeosacF

Rizol

Leverbitter

bioresonantie

boekje

 

 

Lydia

210413

Zojuist het boekje "Lyme natuurlijk genezen" uitgelezen.........wat een herkenning. Zelf ben ik op de goede weg, volg bioresonantie therapie en gebruik Kaardebol druppels, vitaminen etc.
Herken alles uit dit boek  geweldig!

 

 

boekje

'Lyme natuurlijk genezen' 

 

 

Jolanda

150313

Ik ben gisteren in de loop van de dag echt wonderbaarlijk hersteld van een zware maag-darminfectie met Salmonella nadat ik símorgens was gestart met de eerste druppels Rizol.

Echt bijzonder!

Kun je de Rizol ook gebruiken als parasietenkuur? Zoals Hulda Clarck ook olie van o.a. kruidnagel adviseert voor een dergelijke kuur? Lijkt mij nl wel..

lymenatuurlijkgenezen

150313

Rizol is bij uitstek ook een parasietenmiddel, er zit inderdaad veel kruidnagelolie in.

Jolanda

130313

Vandaag door ziek zijn ook tijd om in je ankertje te lezen. Fantastisch! Mijn complimenten! Goede opbouw en alle aspecten belicht! Bedankt voor al je ďzendingswerkĒ!

 

 

rizol

 

 

 

 

 

boekje

'Lyme natuurlijk genezen'

 

 

 

Grietje

060313

Bedankt voor de Houttuyniatinctuur, kan dat al vanaf de eerste dag werken of is dat een toevallige samenhang met iets anders? Mijn vreselijke pijnen in het achterhoofd en de nek zijn dragelijker en ik durf weer op een normale tijd naar bed te gaan omdat ik het nu liggend vol kan houden tot minstens zeven uur en dan bedoel ik dat ik ongeveer eens in de twee of anderhalf uur wakker word en even opsta en naar beneden loop om de boel even te ontspannen. Ik wacht nog even af hoe het gaat als het op is voor ik het ga bestellen, misschien heb je nog adviezen want over de co-besmettingen is weinig te vinden of het gaat mijn vermogen om het te begrijpen te boven. Je boek is goed en helder geschreven ik heb het bijna uit en heb er echt iets aan, bedankt dat je de moeite en de tijd neemt om mensen op die manier echt te helpen.

Lymenatuurlijkgenezen.nl

060313

Het gebeurt niet vaak dat middelen al zo snel helpen, maar het kan wel. In ieder geval wel fijn om te horen. Over co-besmettingen is inderdaad weinig te vinden. Regulier wordt het gewoon met antibiotica behandeld. Bioresonantie en fotonentherapeuten kunnen het met hun frequenties behandelen. Zij kunnen ook meten wat vaak wel goed is. Op het gebied van de kruiden heb je houttuynia en duizendknoop voor de co-infectie Bartonella. Verder is de behandeling hetzelfde als voor Lyme, dus ontzuten, ontgiften, organen (lever) ondersteunen en de afweer versterken.

 

 

houttuynia

 

 

 

 

 

boekje

'Lyme natuurlijk genezen'

 

 
 

Hilde

050313

Vandaag in de zon dit boek gelezen! Hoopgevend en informatief:

Handig, leesbaar en betaalbaar boekje dat overzichtelijke informatie geeft over het herkennen en testen van Lyme en over de reguliere en alternatieve... behandeling. Verder gaat het boekje ook in op de psychische en spirituele kant van Lyme!

 

boekje

'Lyme natuurlijk genezen' 

 
 

Inge

280213

Nog ter info: Ik laat bij de Jiaogulanthee het kokende water eerst een minuut of 2-3 afkoelen alvorens op te schenken, heb meerdere keren gelezen dat dat juist is, (misschien breekt het kokend water bepaalde stoffen af?) Deze methode wordt bij meer theesoorten geadviseerd. 
En wat blijft die thee toch altijd weer lekker! Zo ook met brandnetelthee, nog eventjes en dan is er weer verse, lekker gesmoord met een uitje voor op tafel!

 

 

Jiaogulanthee

 

 

Paulina

270213

De Leverbitter bevalt mij erg goed en voel me al weer wat minder moe.

Christiane Beerland schrijft ook over de Lyme maar ook vele andere problemen die ontstaan hierdoor hebben een connectie met ons psychische ontwikkeling.

Met liefde ernaar blijven kijken en vooral niet in de stress schieten help al aardig naar mijn ervaring. Niets is voor niets en alles heeft een, soms voor ons ondoorgrondelijke, reden :-).

 
 

leverbitter

 

 

Nick

260213

Hallo Willem,
Gisteren je boek in 1 adem uitgelezen. Het is zeer fijn en helder geschreven, ik vind het eigenlijk wel een voorbeeld voor hoe je een boek schrijft over natuurlijk genezen: lezers krijgen zonder veel pretenties maar wel met uitleg een overzicht van de mogelijkheden. Hun horizon wordt duidelijk en daarmee neemt ook vertrouwen en motivatie toe.
Ook de herkenning van de gang van zaken rondom lyme is een goed aspect van het boek. Petje af.

 

 

boekje

'Lyme natuurlijk genezen'

 

 

Matty

120213

http://www.treesforlife.org/our-work/our-initiatives/moringa

De Moringa boom is een tree for life .....
En verschaft werk in landen waar ze het zo hard nodig hebben.
Goed om dit te delen met anderen !

 

 

moringa

 

 

Els

200213

Dank voor het meedenken en de adviezen.

Ik ben inmiddels weer een paar maandjes verder en bij Andre Schaap geweest omdat er geen verbetering in kwam.

Hij vond je middelen goed voor mij en heeft wat toegevoegd naast de zeosac,leverbitter en de tinctuur omdat hij daarnaast een bartonellevirus heeft ontdekt .

Die wordt ook genoemd op jou site las ik later. 

Ik gebruikte ook wel het flesje van jou ervoor maar omdat ik niks merkte heb ik die niet nabesteld. dom.

na een maand controle bleek de bartonelle weg maar een turlockvirus ervoor in de plaats gekomen. (of die zat eral?) 

Ik blijf moeite met reinigen houden maar dat is wel een oude kwaal die ik over heb gehouden na een pfeiffer in mijn pubertijd.

gelukkig kan ik weer rustig werken. niet meer dan ťťn client (ik heb een massagepraktijk) op een dag maar dat is prima.

Op mijn been laat eindelijk de grote kring (van enkel tot dij is deze gegroeid)zich wat verbleken. behalve als ik over mijn grens ga . dan gloeien de randen alsof ik de zenuwen daar ontstoken heb.

Dinsdag heb ik weer een consult. Ik heb last van mijn lymfe en benauwdheid, merk dat mijn weerstand nog steeds erg laag is. 

dus de griepen weten mij te vinden. Dan is mijn been ook weer erg rood.

Maakt niks uit...ik moet blijkbaar stap voor stap weer genoeg weerstand krijgen. Zal me wel lukken! zeker met jullie goede middelen ter ondersteuning.

 

 

zeosacf

leverbitter

kaardebol

bartonella

 

 

Arie

080213

Ik heb last van koude handen en voeten en ben
van 2005 al lyme ziek.Ben 2x bio resonantie
genezen verklaart maar heb nog steeds lyme.
Voel me na gebruik van kaardebol een stuk beter.

Ik wil nu ook leverbitter 500 ml kopen.

Arie

080413

De leverbitter werkt goed en de andere
middeltjes ook. Ook mijn rode plekken
worden al minder.Alleen heb ik af en toe
jeuk aanvallen die behandel ik met cocos
olie.

Arie

240413

De leverbitter heeft goed geholpen en ik
heb geen koude handen meer.De schimmel op
mijn tong is door de EM ook minder nu.

Arie

200513

Ik heb nu geen last meer van pijn maar
wil die rode plekken weg heben.

Arie

190613

Ik voel me aardig goed alleen dat lopen
is nog een beetje moeilijk.

Arie

300713

Ik bestel weer kaardeboltinctuur. Door die drankjes ben ik nu 90 jaar kunnen worden en heb een nieuwe pc maar daar moet ik nog aan wennen.

 

 

kaardebol

leverbitter

kokosolie

E.M.

 

 

Ingrid

030113

De tincturen en middelen werken super!!! Ik ben 6 jaar aan het knokken tegen het rottige beestje in m'n lijf en het gaat nu echt met sprongen vooruit!

Naast een scala aan klachten heb ik vooral ook last van spierkracht verlies. De lyme heeft bij mij eigenlijk nooit zo'n vat gehad op m'n gewrichten maar des te meer op m'n spieren. Heel langzaam ben ik aan de beterende hand en merk dat m'n spieren weer sterker worden en minder "papperig".  

Nog iets wat ik niet veel tegenkom in Lyme informatie is het feit dat ik 4 jaar niet heb gemenstueerd (allerlei onderzoeken wezen geen probleem aan). Ook dit begint nu weer op gang te komen. Kan ik hier nog iets aan doen met behulp van een bepaalde tinctuur of zit ik op de goede weg met de bovenstaande middelen?

 

 

kaardebol en ondersteunende

middelen

 

spieren

menstruatie

 
 

Ewout (arts)

201212

De spullen bevallen me erg goed, vooral het leverbitter! Samen met biofotoontherapie ben ik al aardig op de goede weg met de (neuro)borreliose.

 

 

leverbitter

 

 

Dagmar

171212

Ter info, ik heb al sinds juni Lyme, na alle mogelijke pogingen/behandelingen weinig of geen beterschap, nu net 1 week vasten achter de rug, met darm en lever-reinigingen, voel me helemaal herboren en klachten veel verminderd.

 

 

vasten

leverreiniging

 

 

D.

151212

Het helpt echt, moet ik doorgaan?

Lymenatuurlijkgenezen

151212

Goed om te horen dat het helpt. Zolang het voor verbetering zorgt, is het zeker zinvol om door te gaan. Langer kuren komt heel vaak voor.

 

 

kaardebol

zeosacf

samento

 

 

Henk

291112
Het gaat nu goed met me.Heb bijna geen klachten meer.
Ik ben blij dat ik hiermee begonnen ben.
Wel blijf ik het nog steeds gebruiken,daar de klachten al
langer speelden vanaf 2009.
 

 

kaardebol en ondersteunende

middelen

 

 

Paul

261112

Na 8 dagen gebruik van de volledige Lymetherapie ( Jiaogulan,Kaardeboltinctuur,ZeoSac-F,Leverbitter,Samentotinctuur ), kan ik zeggen dat sinds de 6de dag al mijn zenuwpijnen waar ik al 12 jaar mee leef, zo goed als verdwenen zijn.Wat er juist gebeurt is op die 6de dag weet ik niet juist en daarom wil ik dit wel even vertellen. \'s morgens gaat mijn wekker af,ik draai mij om deze uit te schakelen. Daar merk ik dat mijn hoofd enorm duizelig is, en lukt het mij gewoon niet om te gaan zitten. Ik leg mij terug neer, en na 10 min probeer ik toch te gaan zitten. Met een duizelig hoofd probeer ik naar beneden te strompelen. Eenmaal beneden krijg ik plots hevige hartkloppingen en gaat mijn hoofd nog meer te keer. Dit alles duurt ongeveer 3 uur, en dan beginnen die hartkloppingen te verminderen. Mijn hoofd blijft wel heel de dag draaien. En nu zijn we 2 dagen verder, en het enige dat tot nu gebeurt is, elke avond tussen 21u00 en 21u30 beginnen die zuizelingen weer erger te worden en begint mijn hart sneller te kloppen, zodanig dat na 30 a 30 min er enorme vermoeidheid optreed. Dan ga ik naar bed en val zalig in slaap. Dit zijn misschien tijdelijke nevenverschijnselen, maar die neem ik er met plezier bij. Ik geniet nu al enkele dagen van een toestand die ik al vele jaren niet meer gekend heb. En ik geniet er met volle teugen van. Ik hoop echt dat dit verder in deze positieve richting blijf evolueren. Bedankt dat ik heb kunnen kennis maken met jullie behandeling, is echt zijn geld waard.

 

 

Lymepakket plus

 

 

Melanie

261112

Wij boeken goede resultaten.

 

 

Lymepakket

samento

echinacea

 

 

Corina

251112

Ik ben in september met het lymepakket plus begonnen. Heb sinds die tijd weer energie gekregen. Ben alleen daardoor al een stuk vrolijker. Heb nog wel regelmatig (gelukkig niet meer constant)onverklaarbare rare pijn. Ga vol goede moed verder met producten. Bedankt trouwens voor het briefje met sterkte erop in het pakket. Deed me goed. Eindelijk iemand die me serieus neemt.

 

 

Lymepakket plus

 

 

Monique

241112

Gaat uitstekend met me! Voel me elke dag beter.

 

 

kaardebol

zeosacf

samento

 

 

Truus

221112

IS ZEO-SAC OOK GESCHIKT VOOR EEN PONY ?
Van af maart is mij pony ziek, in juni Lyme vastgesteld (zenuwbanen) en hij is in beh. bij kliniek Eric Laarakker. Is sterk verbeterd maar hij raakt moeilijk afvalstoffen kwijt en kan geen zware D tox kuur aan.Hij krijgt nu weer brandnetel en kleefkr.erbij.

Truus

190613

Gister is mijn pony weer getest door dierenarts. Geen lyme te meten maar nog wel zeosac en leverbitter nodig.
Van de leverbitter moet hij 2 keer dgs 2 theel. van de lb STERK 1 keer halve theel.
Wilde dit even doorgeven als info.

Lymenatuurlijkgenezen.nl
190613
Als ik het goed begrijp gaat het dus de goede kant op met de pony. Kun je dat ook aan de pony zelf merken?

Truus

200613

Ja dat kan ik zeker merken,hij was wisselend kreupel,strompelen,moe mat en zag er niet goed uit. Maanden kon hij alleen maar stappen,elke andere beweging was pijnlijk. Nu kan hij weer meer dan een uur onder het zadel het bos in en hij is vrolijk en glanst weer.

Het heeft een jaar geduurd. Eric Laarakker ( holistisch dierenarts die research naar lyme doet ) heeft hem behandeld maar er bleven dingen zitten,mn afvoer en lever/darm functie,toen ben ikzelf verder gaan zoeken en kwam op Zeosac en leverbitter. Hij testte hier positief op. In het begin gaf ik teveel zeosac. De dosering voor hem is vaak de helft van wat een mens nodig heeft.Paarden zijn veel gevoeliger.

Ik hoop dat je met deze info anderen kan helpen.

 

 

zeosacf

leverbitter

pony met Lyme

 

 

141112

Margriet

Het gaat goed met de behandeling , mede dankzij de producten van lymenatuurlijkgenezen !
waar ik heel blij mee ben
 

 

diverse producten

 

 

Linda

141112

De leverbitter is ECHT heeel vies, maar werkt fantastisch! Dus gewoon mee door gaan in combinatie met groene thee en veel water.

Samento heb ik nooit gebruikt , duurt wel 3 weken voor je iets merkt maar heb nu wel idee dat het iets doet.

Ik gebruik ook banderol. Dat zag ik niet in uw producten . Hebben jullie dat ook? Want dan bestel ik dat liever bij jullie.

Nu heb ik leverbitter en banderol te kort. Graag hoor ik of jullie dit product ook hebben.

 

 

leverbitter

samento

banderol

 

 

Corrie

011112

Wat ben ik toch dankbaar dat ik op het pad van de kaardeboltinctuur ben gekomen. Twee antibiotica kuren die niets uit hebben gehaald en na een paar maanden de tinctuur gebruikt te hebben is uit bloedonderzoek gebleken dat de borelia-bacterie niet meer actief is in mijn lichaam. Ik ga nu nog wel door met de 'kleine' onderhoudskuur en aan het eind van het jaar wordt mijn bloed weer onderzocht om te zien of e.e.a. beklijft!
 

 

kaardebol

 

 

Roshita

011112
even een berichtje,ik had gisteravond voor het eerst leverbitter ingenomen, wow wat had ik het koud, en vannacht vreselijke pijn in mijn benen,vanmorgen echt een katerig gevoel, weer leverbitter ingenomen, dat ging een stuk beter.
en de thee gebruikt, nu voel ik mij een stuk beter, niet meer zo koud en HOERA geen hoofdpijn, pijn in mijn benen ook vrijwel weg, o,ja ook de poeder ingenomen(moringa)moet ik ook noch even melden, van die LEVERBITTER moest ontzettend veel plassen,ik heb ook voor het eerst beter geslapen, na die kou en pijn in mijn benen, dat ging vanzelf over vannacht.

 

 

leverbitter

 

 

Ineke

031012

Ik gebruik samentotinctuur nu+/- 7MND
En daarbij nog meerdere voedingssupplementen van de homeopaat,die dit ook heeft aanbevolen,en ik ga me na 23 jaar lymepattient te zijn echt een stuk beter voelen super er gaat een wereld voor mij open ,ik ben nu 39 en voel me echt te jong om thuis te zitten,voorheen voelde ik me gewoon een wrak die 9 van de 10 keer in een rolstoel zat of aan bed gekluisterd was ,en dat is sinds de laatste 3mnd verleden tijd,ik sta niet moe meer op en heb ook geen gewrichtspijn meer, ik ben erg tevreden ,en ga zo door met alle natuurprodukten het is beter dan alle chemische rommel bij elkaar. want daar heb ik genoeg van gehad en daar ben ik alleen maar slechter van geworden.

Ineke

290313

Het bevalt me nog steeds prima, dus graag weer een nieuwe kuur.

 

 

samento

 

 

Rob

281012
Ik heb uw product nu gebruikt en denk en voel dat ik er baat bij heb.

 

 

kaardebol

 

 

I en J

281012

We zijn zeer enthousiast over de Jiaogulan thee, voelt heel goed om dit te gebruiken!
Dank voor deze goed gedocumenteerde en overzichtelijke site, en voor alle service.

 

 

Jiaogulan

 

 

Hans
251012
Ik gebruik al maanden Kaardeboltintuur 3 x 30 of meer druppels en Koriandertintuur. De laatste weken heb ik een enorm opgeblazen maag/darnen. Veel winderigheid. Neem ik misschen te veel druppels in en/of moet ik de kuur een tijdje stoppen. Ik voel er wel erg goed bij. Zeker een grote verbetering mbt moeheid. Dank alvast voor je advies.
lymenatuurlijkgenezen.nl
271012
Opgeblazen buik heeft meestal met de darmflora te maken. Als gisten en schimmels zoals candida in de darmen de overhand krijgen, dan krijg je een opgeblazen buik. Meestal is dat het gevolg van antibiotica of andere farmaceutica of verkeerde voeding.
Het gekke is dat kaardebol, en met name de koriander, schimmel en gistvorming juist tegengaan. Maar waarom gebeurt dit dan toch? Dat komt omdat kaardebol en koriander beide sterk ontgiften. Daarom moeten ze eigenlijk altijd gecombineerd worden met uitleidende detoxmiddelen. Die uitleidende middelen, zoals chlorella of zeosacF, moeten er voor zorgen dat de door kaardebol en koriander "gemobiliseerde" toxinen ook daadwerkelijk het lichaam verlaten. Als dat niet gebeurt dan kunnen deze losgemaakte gifstoffen de nieren, lever of darmen gaan belasten. Ik denk dat dit in jouw aan de hand is. Wat je daarom kunt doen is inderdaad de dosering verlagen, omdat het ontgiftingsproces nu kennelijk te snel gaat. Het is denk ik verstandig om tegelijkertijd wat meer nadruk te leggen op uitleiden, met ťťn van de genoemde middelen, veel drinken, vezelrijke voeding en eventueel ook nier-blaasthee. Probiotica is waarschijnlijk ook goed.

 

 

kaardebol

koriander

opgeblazen buik

 

 

 

Natasha

181012

De eerste kuur van 40 dagen heeft tot nu toe een goed resultaat gehad, dus ik wil dit nog een tijdje voortzetten.
De klachten zijn voor 75% afgenomen, maar nog niet helemaal verdwenen.

 

 

lymepakket plus

 

 

Els

151012

Heerlijk dat bittere spul!
 

 

leverbitter

 

 

Roy

300712

Het laat zich aanzien, na 19 dagen kuren, dat de produkten van het lymeproefpakket aanslaan.

Ik worstel al 12 jaar met de vreselijke gevolgen van de lyme-ziekte.

De diepe, in het merg zittende vermoeidheid verdwijnt steeds meer; ik word vitaler.

Na gebruik spelen betrokken locaties van bacteriŽn zeer pijnlijk heftig op, ten bewijze dat e.e.a daadwerkelijk ingrijpt.

Ook de gewrichtspijnen en -stijfheid keren gelukkig ten goede.

Ik wil na de korte kuur dan ook langer doorgaan met de samento en de kaardebol,

teneinde mijn voormalige, goede gezondheid zoveel mogelijk duurzaam te doen herstellen.

 

 

lymepakket

 

 

Joyce

270712

Ik zou nog laten weten hoe de middelen helpen. Ik neem kaardeboltinctuur, moringa. Ik heb ook al theesoorten geprobeerd. Het meeste baat heb ik met de kaardeboltinctuur. Ik ben ontzettend blij met de middelen, omdat ik sinds ik die neem vooruitgang boek. Ik kan weer beter lopen, praten en mijn concentratie verbeterd. Bovendien ben ik helderder. Ik ben er nog niet, maar het gast de goede kant uit. ik merk dat heet douchen goed doet , in de natuur zijn en teveel prikkels vermijden en rusten. Ik ben jullie zeer dankbaar, dank je, ook voor de liefdevolle reacties bij vragen.

 

 

kaardebol & co

 
 

Mia

160712
Vorige week een heel sterke relaps gehad, maar daardoor weet ik zeker dat het Lyme is.
Na mijn bestelling ook met de ganse Lyme wars in aanraking gekomen.
Bij mijn huisarts de confrontatie verder aangegaan en hem weer met die 2 vlekken (erythema migrans) geconfronteerd die ik hem in dec 2010 had getoond maar die hij niet had erkend als dusdanig. Ik had dus op moment van de bestelling namelijk via internet zelf ondekt dat dit erythema migrans en dus de diagnose gesteld en daarna zag ik jouw website en bestelde direct alle spullen en begon over lyme te lezen en te zoeken. De jaren ervoor toonde ik de vlekken ook nog aan andere dokters maar niemand die ze kende.
Toen ik eerste keer aan mijn huisarts toonde was dit in dec 2010 toen ik erg ziek van Egypte teruggekomen en daardoor naar dokter gegaan. Ik had soort griep maar heel erg, hoofdpijn en koorts die aan meningitis deden denken, maar ook aan malaria (ik heb dat gehad in Mali in 2003 malaria falsiparon, dus ken de symptomen. Hij dan bloed genomen,maar niets speciaals aangevraagd, teveel cholesterol maar dat was het toen. ervoor al was ik met allerlei ziektebeelden geconfronteerd zoals spierpijnen artritis, myalgiŽn, hoofdpijnen, veelvuldige verkoudheden en sinusitis, griepachtige toestanden, pijn borst, ademnood na trappen, kniepijn L, reuma-achtige pijnen overal, peesontstekingen in rechterhand en arm en schouder na tuinwerk en op den duur altijd,vaak stijve nek , druk achter oogbal, raar gevoel in ogen, slapeloosheid, verstoord dag-nacht ritme, zware vermoeidheid, niet fris opstaan, onhelder in hoofd, geheugenstoornissen, plots grijs worden, veel slapen, vaak kouwelijk vooral aan extremiteiten (wat ik nooit had altijd warme voeten en handen en nooit kou), krampen in spieren, grieperig gans te tijd, terwijl ik er voor een sterk immunnsysteem had en in 30 jaar geen dokter nodig had gehad.  ....  Dus je kunt denken dat ik dokter vroeg om mij te helpen uit te zoeken wat het was ... dus hij bloedonderzoek op Lyme dan aangevraagd. Gelukkig dat ik ondertussen al veel gelezen had en ook al iets wist over de testen. ik voelde dat hijzelf er niet veel (niks) van wist en bij de aanvraag al dingen vergat te vermelden die belangrijk waren zoals dat het om een erythema migrans ging dat er al lang stond, dus geen acute infectie. IgM was positief. IgG kleiner dan 5. en labo die daarop zei geen bewijs van acute recente infectie dus na een week nieuwe test voor opnieuw IgM en IgG te bepalen dit werd mij tel meegedeeld dus ik las toen het verslag van Labo nog niet. Maar ik ging wel voor 2de bloedprik na een week (terwijl ik later las dat het labo zei na 10 tot 14d) en zei de dokter om ook een test aan te vragen op co-infecties omdat ik ondertussen las over Erlichiose Bartonella en Babesiose en mijn malaria achtige verschijnselen toen in Egypte met deze laatste overeen kwamen. Ik zei: ďze toen dit toch in dit labo en zo niet dan moet het ergens anders naartoe gestuurd wordenĒ. hij zei ze doen er maar ťťn hier in dat labo. dus ik zei ok dan testen op Babesiose. later bleek hij dit niet gedaan te hebben. kwam ik achter toen ik labo zelf belde later. Dus die uitslag is weer zo IGM positief maar IgG weer negatief waarop labo weer meld -a specifieke kruisreactie en dat in vroeg stadium nog negatief kunnen zijn en dat ik ook ooit Epstein Barr virus moet gehad hebben. Dat de Borrelia serologie steeds in functie van anamnese en klinische bevindingen geÔnterpreteerd dient te worden. Dus dokter zegt mij dit en zegt ook nog is niet echt bevestiging van Lyme maar schrijft dan toch 10 dagen doxycycline 200 MG voor omdat ik ondertussen duidelijk zeg dat erythema migrans het bewijs is en ik van andere dokter waar mijn dochter werk dit weet. Ik lees thuis de uitslagen en kom er dus achter dat er door labo het commentaar juist gegeven werd omdat zij niet wisten dat het om oude infectie ging en zij de dokter ook wezen op het feit dat de in samenhang met de anamnese moet gaan!. Bij chronische vorm normaal is dat geen IgG te vinden is! In namiddag naar Labo gebeld omdat met hun te communiceren hierover en dan gehoord dat hij niets aangevraagd had voor co infecties, zij dat niet dus ook niet doen en dit in BelgiŽ enkel in Universitaire klinieken gebeurd. wat ik gevoeld had maar mijn dokter niet op inging en over mijn hoofd besliste en zijn goesting deed!!! Ook dat hij op basis van die erythema migrans eigenlijk al diagnose kon stellen en bloedonderzoek niet echt nodig was. En nu toch gebeurd, en als zij zouden weten dat om oude infecties gaat, de serologie bevestigend is!
Waarom hebben artsen het zo moeilijk om die diagnose van Lyme te stellen??
Ik vergat nog te zeggen mijn huisarts ook zei dat ik beter naar huidspecialist kon gaan voor die vlekken!! dus hij weigerde nog steeds ze te zien als erythema migrans!
Ik bespaar u het verhaal dat ik vandaag had met de huidspecialiste. resultaat van bezoek is ze willen biopsie doen om 2 andere ziektebeelden uit te sluiten en dan als optie te zeggen dat dit eventueel erythema migrans is omdat het om een onstekingsachtige enz .... gaat. Geen duidelijkheid dus door het onderzoek, ik heb er neen tegen gezegd ...
Voel mij ondertussen al veel beter en vertrouw in de kaardebol en andere dingen en in mijzelf ... deed gelukkig al laatste jaren veel dat goed was zoals nemen van pro-biotica, lentezuiveringskuur, leverzuiveringskuur, letten op zuur base evenwicht. ik eet al lang biologisch, en kweek zelfs mijn eigen groenten en fruit.
Ik ben blij, bedankt omdat jij er ook bent, ik stuur mensen door ...
En ik genees!!

Mia

310113

Houttunya heel goed !!!
mijn erythema migrans is heel hardnekkig maar er lijkt nu toch een begin van herstel te zijn, dus nu nog eens goed met de zalf verder doen!

 

 

diagnose

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

houttuynia

wandelroodzalf

 

 

Mariet

120712

De Samento heeft al erg goed geholpen. Heb nu alleen nog onderhoudsdosering nodig en herstel darmflora.

 

 

samento

 

 

Clarisse

100712

Ik wilde laten weten dat het dagboekje bijhouden niet echt gelukt is, maar dat ik zelf kan vertellen dat ik hersteld ben van de ziekte van Lyme. In het ziekenhuis waren ze verbaast en is het stil gebleven. Het gaat goed en heb geen klachten meer;) Hopelijk slaapt het niet nog ergens en ben ik daadwerkelijk helemaal genezen. De waarde van antistof blijft wel hoog in mijn bloed omdat ik het ooit gehad heb dus meten kunnen ze het niet meer opnieuw;) Maar fit voel ik me tot nu toe wel!
Bedankt alvast namens mij dat dit gewerkt heeft voor mij.

 

 

lymepakket

 

 

A.J.M.

070712

Het werkt goed.

 

 

lymepakket

 

 

Elisabeth

300612

Ik ben nu 2 maanden met de kuur bezig en ik merk zeker een verbetering! Ik ben ook afgevallen - ik was aangekomen ongeacht wat ik at. Mijn genezing gaat bijzonder traag, vandaar nogmaals een bestelling.
Fijn dat deze site bestaat.
Mijn milt is trouwens vergroot en daar gebruik ik een tinctuur van Berberis Vulgaris voor.

Elisabeth

300612

Door Lyme was ik ook ongeveer 15 kilo aangekomen. Daar zijn er inmiddels 9 weer vanaf.
Ik heb een tekenbeet opgelopen in de zomer van 2010. Het heeft alleen heel lang geduurd voordat ik de diagnose Lyme had: eind april dit jaar.
De pijn die ik heb en veroorzaakt wordt door de milt vergroting heb ik ongeveer 1,5 jaar. k Laat me ook regelmatig doorlichten door een ayurvedische arts. En hij vertelde mij dat naast de Berberis vulgaris, ook de Spilanthes op de milt doorwerkt.
Gebruik zowat uw volledige pakket: de kaardebol, samento, spilantanthes, leverbitter, en moringa. Daarnaast eet ik volgens het Burrascano lyme dieet. Het lijkt allemaal te werken. Dus ik heb goede hoop. Het zal zijn tijd wel duren.

 

 

lymepakket plus

spilanthes

berberis vulgaris

 

 

L.

150612

Nou ik ben drie weken aan het ontgiften met zeosacf. Ik heb inderdaad een soort herxheimer reactie. Naast mijn schouder begon ook mijn knie en heup ook aan de linkerkant zeer te doen. Verging van de pijn en kon niets meer bewegen. Heel vervelend. Nu is dat weggetrokken en voel ik me grieperig en moe en ben verkouden. Mijn lichaam reageert wel erg op dat spul. Ik heb een paar dagen 2x2 druppels kaardebol geprobeerd, maar daar werd alles erger van. Ben ik mee gestopt. Werd er psychisch ook raar van. Moet ik mee uitkijken vanwege mijn psychosegevoeligheid.

Mijn Jiaogulanthee is bijna op, dus ga zo weer wat bestellen. Vroeg me af wat ik het beste nu kan doen. Heb het gevoel dat mijn immuumsysteem gereguleerd moet worden. Denk dat die soms veels te heftig reageert of juist helemaal niet. Ik weet het niet. Samento is wel goed daarvoor toch? Moet er wel even mee wachten, want moet eerst wat aansterken. Gaat langzaam wat beter. Voel me psychisch wel veel sterker en helderer. Heb nl ook last van depesonalisatie. (gevoel dat je in een droom leeft) Dat trekt soms wat weg! Fantastisch he! Heb ook bijna geen hartkloppingen meer. :)

L.

240712

Het is een tijd geleden. Het gaat goed met me. Ik slik dagelijks het volgende:
- 1 theelepel zeosacf 1 uur voor het avond eten
- 2 theelepeltjes goede bacterieen (EM) voor het slapen gaan
- 5 druppels kaardeboltinctuur op een nuchtere maag in de ochtend
- 2 druppels samento op een nuchtere maag in de ochtend
Ik heb wat vragen.
- Mijn detox is bijna op, maar het gaat heel goed als ik het slik. Kan ik er wel mee doorgaan?
- Ik wil mijn kuur opvoeren van samento en kaardebol, dan heb ik wel een uitleidings middel nodig toch? En wat is de beste dosis van de tinctuur voor mij?
- Moet ik doorgaan met de goede bacterien? Het helpt wel heel goed!

lymenatuurlijkgenezen.nl

240712

Fijn om te horen dat het goed gaat. Mooi!

ZeosacF kun je langdurig innemen. Ook op de lange termijn zijn er geen negatieve bijwerkingen.
Voor de "goede bacteriŽn" geldt hetzelfde.

Je vraagt welke dosis tinctuur goed is als je gaat opvoeren. Je schrijft dat je nu 1x5 kaardebol en 1x2 samento gebruikt. Hoewel dit lage doseringen zijn, zou ik, bij het opvoeren, daar toch niet meteen heel sterk van gaan afwijken. Ik denk zelf dan aan een verdubbeling in de vorm van 2 x 5 kaardebol en 2x2 samento. Als dan na twee weken blijkt dat het goed gaat zou je nog verder kunnen gaan naar 3x5 kaardebol en 3x2 samento.
In drie keer spreiden over de dag is effectiever dan alles op ťťn moment.

 

 

herxheimer

 

ZeoSacF

Jiaogulan

kaardebol

EM

samento

 

 

Francesca

060612

De middelen die ik eerder bij u heb besteld bevallen erg goed. Gisteren een consult gehad bij een indiase ayurvedische arts die voor 6 maanden in Europa consulten geeft. die vertelde me door te gaan met de produkten en was erg verast en blij met het morenga poeder. Die had ze hier niet verwacht. Over de morenga adviseerde ze me om het te blijven gebruiken.

 

 

moringa

 

 

Yolanthe

040612

Het gaat een stuk beter nu.

 

 

lymepakket plus

 

 

Bart

170512

Bestelling is vanwege lyme, ik had eerder al producten bij u besteld,wou de kaardebol bestellen omdat ik daar eerder ook al positieve resultaten van ondervonden heb.

 

 

kaardebol

 

 

Gerda

080512
Ik voel me stilaan beter, en ben blij dat ik deze produkten heb kunnen nemen. Er is een omwenteling gekomen in mijn genezingsproces. Vooral de Zec en leverbitter ga ik zeer lang blijven nemen.

lymenatuurlijkgenezen.nl

080512

Mag ik vragen hoe lang u al Lyme heeft?

Gerda

210512

Of ik de ziekte van Lyme heb of niet is een idee van mezelf wegens symptomen, en zelfs al vanaf mijn tienerjaren, zo lang al, en ben toen inderdaad gebeten en de problemen zijn toen begonnen in de knie. Dan heb ik steeds goede en slechtere periodes gehad, met diagnose 'kinderreuma', maar daar was later in het bloed niets meer van terug te vinden. Toch heb ik baat met de produkten, en ben er heel dankbaar voor. Het versterkt sowieso je immuumsysteem en ontgiftigt, en ik heb wel heel veel gifstoffen in mijn bloed, is vastgesteld met bloedfoto's (ťťn druppel die men sterk vergroot). Ook zijn de ontstekingswaarden heel hoog. Ik neem enkel jullie produkten, met uitzondering van kurkuma, dat ik ook neem.
 

 

leverbitter

ZeoSacF

kurkuma

 

 

Corine

070512

Wat een fijn product is leverbitter. Ik heb een veel regelmatiger en probleemloze stoelgang gekregen. Het lijkt alsof de lever makkelijker zijn afvalstoffen kan kwijtraken. Heerlijke smaak ook! Ik kijk er elke ochtend en avond naar uit!

Corine

070512

De Jiaogulan thee vind ik ook erg goed. Heerlijke smaak en in vergelijking met bijvoorbeeld groene thee is het rustgevender. Maar toch enigszins opwekkend. Heel bijzonder!

 

 

leverbitter

Jiaogulan

 

 

Linda

190412

Vraag/ bericht:
Ik gebruik nu 4 maanden de leverbitter en het bevalt me goed heb meer energie en ik kan zelfs weer een wijntje drinken zonder dat ik 'r last van heb de volgende dag hoelang kan ik het blijven gebruiken?

lymenatuurlijkgenezen.nl

190412

Leverbitter kun je ook gebruiken als gewoon voedingssupplement. Dat kan zo lang als je wilt. Het zorgt voor de aanvoer van bitterstoffen die tegenwoordig niet meer zoveel in voeding zitten.

 

 

leverbitter

 

 

Cora

060412

Ik wil nog even zeggen dat het mij opviel dat het pakket met erg veel zorg en aandacht was ingepakt.
Het leek of de energie ervan af straalde.
Later bleek bij meting middels kinesiologische test dat de kaardebol mijn energiepijl erg word verhoogt.
Het gaat nu ook een stuk beter met name met de gewrichtsklachten die ik heb. Hartelijk dank.

 

 

kinesiologische test

kaardebol

 

 

Gerda

040412

Ik hoop dat de natuurlijke middelen zullen werken, want voel me al jaren zwak en voel neurologische draaiingen op mijn spieren langs rechterzijde en ontstekings druk rechterzijde hoofd en oor, en heb idd rode plek die soms weer weggaat op linkse lies. Alsof mijn lichaam helemaal in spiraal trekt, zelfs de hartzone ook naar rechterschouder, waardoor zelfs ademproblemen opduiken. Als ik terugblik dan herinner ik mij dat toen ik vroeger katsklauw (samento) gebruikte ik hierop heel goed reageerde. En ik ben pas enkele maanden verhuist en heb hier geen ligbad, en vroeger nam ik elke dag een zeer heet ligbad en had ik geen last, en nu terug. (heb ook al loodgieter gebeld voor installatie ligbad). Een bad helpt echt enorm, want als ik op camping was in caravan kreeg ik ook terug klachten altijd, maar ik had dit niet met de ziekte in verband gebracht. Dank voor jullie informatie. Antibiotica neem ik voorlopig niet, ben er tegen, en we wachten wel af.

Groetjes

 

 

samento

hete baden

 

 

Gilbert

280312

Ik ben blij en dankbaar dat ik mij goed voel. Dank zij u door goede raad

te geven over Lyme, en uw goede producten die ik genomen heb.

Ik weet natuurlijk niet of die Lyme nu weg is of niet maar ik verdraag

toch wat beter zoete spijzen.Voordien had ik daar veel last van

aan mijn hart, ritmestoornissen en onregelmatige hartslag.

Ik doe voort met de producten.

Ik neem 3xdaags 10 druppels Samento,

                                 5 dr. Kaardenboltinctuur,

                                 5 dr. Spilanthes.

Ik neem ook de leverbitter,de ZeoSac en Jiaogulanthee tegen

lichte storingen die ik soms nog heb.

 

Gilbert

160412

Ik heb de indruk dat die Kaardenbolpoeder Sterker is dan die
kaardenbolstukjes is dat zo?
Ik ondervind dat die Duizendknoop goed
werkt tegen hartstoornissen.

lymenatuurlijkgenezen.nl

160412

Fijn om te horen dat de duizendknoop positief werkt bij hartproblemen. Dit klopt met de indicaties die duizendknoop heeft. Werkt sterk op het bloed.
De duizendknoop die ik vandaag voor je ga inpakken is trouwens vers gedroogd, duizendknoop van deze winter.
Het kaardebolwortelpoeder is dezelfde kaardebolwortel als de stukjes, alleen gemalen. Kennelijk geeft de maling meer werkzame stoffen af, wat niet onlogisch is.

 

 

Samento

kaardebol

spilanthes

ZeoSacF

Jiaogulan

leverbitter

duizendknoop

 

 

Georg

270312

Ik ben ooit eens gebeten door een teek in duidsland,en mijn huisarts zei alleen mar OH hij is er al uit.Terwijl er een grote rode cirkel op mijn boven been zat. (rood). nu jaren later heb ik een gronishe vermoeidheid en zie slecht. zeer moede benen .  daarom wilde ik graag weten wat er op de site te vinden is. ??qua lyme ziekte.!!!
lymenatuurlijkgenezen.nl

270312

De symptomen die u noemt zijn inderdaad symptomen van de ziekte van Lyme. De rode cirkel is zelfs een hard bewijs. Dat huisartsen fouten maken bij de diagnose komt bij Lyme helaas vaak voor.
Het laatste kan trouwens een geluk bij een ongeluk zijn omdat huisartsen die wel een juiste diagnose stellen, vaak antibiotica voorschrijven. Bij de ziekte van Lyme helpt antibiotica vaak niet en als dat het geval is dan wordt door de antibiotica de behandeling met natuurlijke middelen ook bemoeilijkt.

Georg

270312

Graag zou ik willen weten wat het verloop van een niet behande lyme besmetting zou kunnen inhouden,na langere tijd.(jaren) 

lymenatuurlijkgenezen.nl

270312

Behandeling zou bij een huisarts inhouden: een antibioticakuur (waarschijnlijk doxycycline twee of vier weken). Bij langer aanwezige Lyme helpt dat eigenlijk bijna nooit.
Behandeling bij een natuurarts of homeopaat kan variŽren, want zij hebben niet ťťn lijn. Maar gemiddeld genomen bestaat de behandeling minimaal uit: 
1 natuurlijk of homeopatisch middel tegen de bacterie,
2 ook een middel om het immuunsysteem te stimuleren,
3 een ontgiftigsmiddel
4 en vaak middelen voor ondersteuning van bepaalde organen zoals de lever.
Deze vier soorten middelen zijn in de webshop te koop.  Bijvoorbeeld alle vier samen in de vorm van een
lymepakket. Daar zit ook productinformatie bij. In principe kan iedere volwassene daarmee zelfstandig aan de slag. Het zijn natuurlijke middelen zonder risico's en bijwerkingen. Maar het kan verstandig zijn om een natuurarts of homeopaat bij u in de buurt vragen om u te begeleiden.
 

 

diagnose

 

 

Bella

260312

Het gaat goed met de kaardebolthee, dus daar gaan we mooi mee door.

Gr.

 

 

kaardebolthee

(gedroogde wortel)

 
 

Anneke

110312 

het heeft even geduurd .. maar dan toch

ruim 40 dagen heb ik alles van het lymepakket gebruikt .. behalve de zeosac wat bij mij averechts werkt (verstopping).

na ongeveer 4 weken .. kon ik weer zonder flipstick lopen .. spieren zijn weer soepeler EN .. ik heb nog nauwelijks schokkende  spieren en stekende gewrichten.

DAARBIJ .. ben ik over het algemeen minder moe .. en ben iets helderder in mijn hoofd.

heb nog wel schimmelinfecties .. maar de rest is me al HEEL veel waard.

nog steeds gebruik ik de leverbitter .. wat ik van plan ben door te blijven slikken.

en het idee dat ik zo af en toe nog eens een kuur kan doen .. als het weer eens wat minder mocht gaan.

na 18 jaar lyme en zoveel verschillende kuren ben ik .. denk ik realistisch.

alle goeds groet voor jullie allemaal

 

 

lymepakket

spieren & gewrichten

zeosacF

leverbitter

schimmelinfecties

 

 

Henk

060212

Hallo
Tekenbeet gehad juni 2009.geen anti biotica gehad.Was volgens arts niet nodig.Kort daarna ernstige klachten o.a.veel hoofdpijn en pijnen door het hele lichaam.Begin 2010 uitgbreidt onderzocht,hersenfilm,hersenscan,bloedonderzoekn en foto,s van alle gewrichten.Niets gevonden.Voorgaande klachten namen wat af.En kreeg problemen in armen en later ook benen.
Arts kon niets meer voor me doen.Toen middelen bij u besteld.Gebruik deze nu vanaf 04 - 11 - 2011.Heb u kortgeleden nog gesproken en u adviseerde de dosis
kaardebol te verhogen naar 3 X 30 druppels per dag.Dit was eind jaar 2011.Na een paar dagen kreeg ik ondraaglijke pijnen in r.schouder en armen.Kon niet meer mijn r.arm gebruiken.Deze was vuurrood en opgezwollen.Niet,douchen aankleden eten e.d.Moest noodgedwongen nieuwjaarsdag naar de huisartsenpost.Kreeg een pijnstiller met maagzuurremmer.Na 3 dagen kon ik hiermee stoppen van de waarnemende arts.Heb toen weer de kuur kaardebol voortgezet.
Na een week was er duidelijke verbetering.Kan m,n arm weer redelijk gebruiken.Ik voel me zeer fit en ben zeer positief t.a.v. de kuur.Mijn dank voor het toen gegeven advies om meer te gebruiken.Ik ga hier gewoon mee door

Henk

250412

Het gaat een stuk beter. Alleen vooral s,nachts veel pijn in armen. Maar overdag kan ik normaal functioneren.

Henk

271112

Uw middelen hebben mij zeer geholpen.

 

 

kaardebol + ondersteunende middelen

 
 

Paul

020212

Inderdaad mijn bestelling is i.v.m. met lyme.  6 jaar geleden had ik last van spierpijn in mijn been. De huisarts heeft mij toen doorverwezen naar de neuroloog.

Deze stelde na een flink onderzoek met o.m. rŲntgenfotoís van mijn rug en bloedonderzoek dat er niet veel aan de hand was. Waarschijnlijk oververmoeide spieren door al het fietsen ( ik fietste dagelijks 80 km naar mijn werk heen en terug ). Half jaar later zag ik pas aan dat zelfde been een vreemde rode kring. Na een bezoek aan de huisarts was het al snel duidelijk, een tekebeet. Antibioticum voorgeschreven doch mijn lever protesteerde heftig, kuur wel afgemaakt ondanks de pijn aan mijn lever. Daarna het alternatieve circuit ingedoken, collodiaal zilver vele jaren gebruikt in druppelvorm. Vervolgens, doordat dit middel bij gebruik van collodiaal spray heftig reageerde misschien ook overgedoseerd naar andere middelen gegaan. Zoals QX therapie m.b.v. computer. Nu maak ik gebruik van ozontherapie rechtstreeks in de bloedbaan. In de zomer van 2009 ben ik weer gepakt door een teek in mijn rug bij het plukken van rozebottels voor mijn papegaaien. Daar heb erg veel klachten door gekregen. Tot zover even mijn lyme-verleden.

Leverbitter is voor mij een geweldig produkt . Tot nu toe weinig last van de lever ondervonden. Terwijl bij elk medicament de lever protesteert. Wel heb ik een opgezette lymfeklier in de lies gehad. Na een dag was de pijn en en zwelling verdwenen.

Paul

030212

De rode kring die ik ontdekte aan de onderkant van mijn rechterbeen was pas een halfjaar later na het constateren van spierpijn.

Ik neem aan dat hij dan ook pas een half jaar later op mijn been is gekomen maar zeker weet ik dat niet.

De QX therapie is een behandeling waarbij je aangesloten wordt op de computer d.m.v. pols- en enkelbandjes en een hoofdband.

Alle mogelijke ziekten en aandoeningen die tot dusver in de geneeskunde bekend zijn kunnen door de computer worden opgespoord m.b.v.een kastje. Na het opsporen van virussen en bacterieŽn kunnen deze door datzelfde kastje dat aangesloten is op de computer worden bestreden.

Het effect van ozon moet je zien op de lange termijn. Je krijgt in eerste instantie een boots en verdwijnt dan weer spoedig. Ik krijg het nu vijf jaar en de effecten gelden dan voor de 1e tekebeet. Daarvan zijn de klachten sterk verminderd nog een doof gevoel in het kuitbeen en dat is alles. De nieuwe tekebeet van anderhalf jaar geleden geeft flink veel klachten ook na elke week ozon. Dus je hebt vele jaren ozon nodig om er daadwerkelijk baat bij te hebben. Bioresonantie heb ik ook nog een half jaar gehad maar de klachten werden hierbij alleen maar erger.

Soms denk ik wel een dat eerst de klachten moeten verergeren voortdat het beter wordt. Dat geldt bij mij heel sterk voor collodiaal zilver.

Nogmaals leverbitter is tot nu toe het levermiddel bij uitstek.

De effecten van de thee en zeolac op de klachten die ik had en die ik nu heb zijn positief. Voor het gebruik had ik veel last van co-infecties

gewrichtspijnen, knieŽn, voeten, heup, duimen. Deze pijn is tot een minimum gereduceerd alleen de rechterknie is bij het lopen gevoelig.

De nek en beide schouders is een apart verhaal. Deze klachten zijn direct ontstaan en zullen naar alle waarschijlijkheid nooit meer verdwijnen.

Het is bij lyme zo dat het alle mogelijke klachten veroorzaakt maar de meeste komen en gaan al na een paar dagen of een week, dat varieert.

Maar je hebt altijd een paar klachten die blijven en die bevinden zich meestal in de omgeving waar je bent gebeten door een besmette teek.

U hebt geheel het recht aan uw zijde toen u zei dat collodiaal zilver niet toxies is en geen bezwaar voor de lever kan zijn. Het is de zilver ook niet maar de afgestorven bacterieŽn van de borrelia die dit ongemak voor de lever veroorzaken.

Om nog even terug te komen op de QX therapie, het is een geweldige uitvinding voor patiŽnten die niet weten wat ze mankeren dus om een goede diagnose te stellen maar als therapie voor lyme heb ik er weinig baat van ondervonden.

 

 

antibiotica

colloÔdaal zilver

ozon

leverbitter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

QX-therapie

colloÔdaal zilver

leverbitter

 

 

 

Girly

240112

Ik ben begonnen met de kuur. De eerste week was zwaar maar daarna ging het steeds beter. Ik heb positief vertrouwen en merk dat mijn lichaam langzaam minder kwetsbaar is. De ontstekingen in mijn mond en de schimmelinfecties zijn weg Daar ben ik al heel erg blij mee. Zodra ik aanvulling nodig heb neem ik contact op. Overigens nog bedankt voor het fijne gesprek.

Girly

130212

Ben zeer tevreden over het verloop van het gebruik van de medicatie. Ik gebruik nu al ruim een maand geen antibiotica en het gaat steeds beter. Ik heb geen uitvallen in mijn denken en mijn lichaam lijkt langzaam sterker te worden. Ben ook aan het trainen met kickboksen. Mijn rug blijft relatief los en de wervels lijken steeds beter te kunnen bewegen. Ik ben blij dat dit het alternatief er is en heb zeker vertrouwen in het kunnen van mijn lichaam in de toekomst.


 

 

herxheimer

ontstekingen

schimmelinfecties

 

 

Sandra

160112

Ik bestel voor de tweede keer kaardeboltinctuur bij u, ik heb nog wel verschillende klachten, maar ik heb wel het idee dat het helpt en het  draaglijker is geworden.
Ik ga nu het totaalpakket (lymepakket) proberen hopelijk voor nog betere resultaten..
 

 

kaardeboltinctuur

 

 

Wicher

270212

Tijdens een bezoek aan de natuurgeneeskundige is met behulp van elektro-acupunctuur geen Lyme meer gemeten. Ik ben dus blij dat ik via je site aan kaardeboltinctuur ben gekomen. Omdat ik natuurlijk niet zit te wachten op een terugval, zou ik graag je advies horen over vervolgstappen. Moet ik nog kaardenboltinctuur blijven gebruiken of is het nu over en uit?

lymenatuurlijkgenezen

270212

Voor de kaardebolkuur wordt de volgende onderhoudsdosering geadviseerd: 1 jaar lang, 1 x per maand, 3 dagen lang de toegepaste kuur herhalen.
Als je nog ZeoSacF overhebt dan zou ik die gewoon in een rustig tempo opmaken. Ontgiften kan nooit kwaad.

 

 

kaardeboltinctuur

 

 

Kees en Anja

091211

Goedemorgen. Ons zoontje van 14 jaar heeft lym al vanaf vorig jaar ,de zomer ging het goed maar het is nu weer teruggekomen,we willen dit product proberen, hij heeft via een natuurarts al verschillende produkten. Gr

Kees en Anja

110212

Hallo,
Onze zoon neemt nu 2 maanden kaardebol, leverbitter en ZeoSac in. Vorige week zijn we op controle geweest met als uitslag dat de lyme zo goed als weg is. Alleen is zijn bloed nog niet helemaal schoon.
Wij vragen ons nu af hoe wij verder moeten met de boven genoemde produkten. Groet,

lymenatuurlijkgenezen

110212

Klinkt heel positief! Omdat het zo goed gaat kan hij proberen om de kaardebol te gaan afbouwen naar bijvoorbeeld 2x per dag (week), en als het dan nog steeds goed gaat naar 1 x per dag (ook een week) en daarna proberen te stoppen. Als hij gestopt is en het gaat nog steeds goed dan wordt algemeen aanbevolen om een jaar lang ťťn keer per maand drie dagen lang de onderhoudskuur te doen - met de dosering die hij gewend was.
ZeoSac zou hij ook kunnen gaan halveren. Zou ik niet helemaal mee stoppen omdat ontgifting van bijvoorbeeld bot- en bindweefsel langdurige processen zijn.
Jiaogulan zou hij ook kunnen verminderen, maar dan lijkt mij wel raadzaam om wel veel water of andere kruidenthee te blijven drinken. Als hij Jiaogulan wel lekker vindt zou het het voorlopig natuurlijk kunnen blijven drinken.
Vanwege het bloed dat nog niet schoon is en de terugval zou ik de leverbitter nog niet verminderen.

Anja en Kees

130212

Dank voor uw info, we zijn blij dat de middelen goed aanslaan en dat onze zoon weer energie  krijgt,en niet als een ziek vogeltje op de bank zit of halve dagen slaapt, hij gaat nu weer hele dagen naar school heeft er ook zin in, hij hoopt er nu vanaf te zijn want het nieuwe school jaar wil hij niets missen(havo 4)

 

 

lymepakket

 

 

Lia (therapeut)

311211

Ik ben verbaasdÖ

De flesjes heb ik zonder naar het etiket te kijken uitgetest op werkzaamheid:

De Samento test 65% positief en de Kaardebol maar liefst 95% !!

 

 

samento

kaardebol

 
 

Louise

211011

Ik ben op 28 juli (2011) door een teek gebeten en voelde me enkele weken daarna niet erg fit,mijn dokter was op vakantie dus uiteindelijk is er vorige week donderdag bloed geprikt en woensdag j.l kreeg ik de uitslag en ben meteen met een antibiotica kuur begonnen,vandaag heb ik van u de kaardebol tinctuur ontvangen en heb daar net de eerste 5 druppels van genomen,

de ZeoSac-f neem ik vanavond voor het eten de antibiotica neem ik símorgens bij het ontbijt,ik hoop dat dit allemaal goed is en hoop vooral op een goede afloop.

Mijn dank trouwens voor de snelle zending wist niet wat ik zag dat het er al was met de post.

Louise

160212

Hallo, ik zou nog laten weten hoe het er voor staat met de lyme, ik heb bloed laten prikken en de uitslag was goed er was geen lyme meer te bekennen.

Dat was heel prettig nieuws dan weet je tenminste waar je aan toe bent, ik hoop het dan ook niet meer te krijgen, maar dat weet je maar nooit, ik neem in ieder geval de geneesmiddelen mee op vakantie uit voorzorg.

Groetjes.

 

 

tekenbeet

antibiotica kaardeboltinctuur

 

 

Hanneke

240112

Ik volg nu bijna 4 weken de intensieve kaardebolkuur plus diverse aanvullingen. Ben dus op de helft. Het lijkt er zo langzamerhand op dat het steeds een beetje beter gaat.  Ben benieuwd hoe dat over 4 weken is!
Hanneke

150212

Opmerkingen: Vrijdag begint mijn laatste week van de 8 weekse intensieve kuur met de kaardeboltinctuur en sarsaparilla met aanvullende producten ZeoSac, EM oeroplossing, leverbitter, de duizendknoop en jiaogulan. Ik ben erg blij dat het echt helpt!! Het gaat met hele kleine stappen de goede kant op. Ik heb bijv. meer energie dan aan het begin van de kuur. En de mist in mijn hoofd begint op te trekken. Wat een verlichting is dat! Ik ben benieuwd hoe het na afloop van de kuur zal gaan. 'k Ga in ieder geval voorlopig nog die kuur elke maand 3 dagen herhalen. Groeten.

 

 

kaardeboltinctuur

ondersteunende middelen

brain fog

 

 

Tommy

140212

Ik heb adhd en als ik dit middel neem voel ik me erg goed!! Is dit ook goed voor je spiritueel bewustzijn??

lymenatuurlijkgenezen

140212

Kaardebol is niet specifiek voor het bevorderen van een spiritueel bewustzijn.
Maar het is wel zo dat in de kaardenbol - en ook in andere planten die bij Lyme ingezet worden - veel bitterstoffen zitten wat innerlijk zorgt voor "samentrekking", dus niet alleen lichamelijk maar ook psychisch. Daardoor kom je denk ik wat gemakkelijker tot je zelf. En zeker als je ADHD hebt, is dat prettig.

 

 

kaardeboltinctuur

adhd

 

 
 

Mirjam

220112

Ik heb 3 weken geleden een behoorlijke griep gehad en raak niet over de vermoeidheid heen. Bovendien heb ik eens een levend bloed analyse gedaan en daaruit kwam dat mijn lever veel gifstoffen heeft. Er werden koffieklisma's aangeraden, maar ik vind dat vreselijk. Dus ik was al een tijdje op zoek naar een zachtere manier om mijn lever schoon te maken. Ik heb ook adya water genomen, maar dat is opeens heel slecht in het nieuws, dus daar stop ik even mee tot er meer duidelijkheid over is.

Momenteel neem ik dus de leverbitter nuchter in de ochtend en voor het slapen gaan. Het potje is al leeg en het smaakt ontzettend lekker! Maar ik nam wat teveel, namelijk een volle theelepel (zag ik later dat het een halve mocht zijn). En ik begin me weer wat energieker te voelen!! Dus ik wil het nog wel wat langer proberen. Daarnaast heb ik veel last van candida, vandaar de andere set. Eens zien of me dit kan helpen.

 

 

leverbitter

candida

 

 

 

Andreas

200112

Is er ook iets voor de zeer pijnlijke knieŽn. De rest werkt wel erg goed moet ik zeggen. Alleen de pijn in de knieŽn neemt niet af.

lymenatuurlijkgenezen

200112

Voor de pijn in de knieŽn is kaardeboltinctuur het meest werkzame middel. Door de ontsteking in de knie en de zwellingen daarvan kan het natuurlijk zijn dat het weefsel beschadigd is geraakt en dat heeft dan tijd nodig om te herstellen.

Wat voor de knie kan helpen is 1 Š 2 keer per dag een hete kompres er voor een kwartiertje omheen slaan. De kompres (bijvoorbeeld een in heet water gedompelde handdoek) moet voor een optimale werking minimaal 42 įC zijn. Nog beter is het als je in plaats van heet water, hete brandnetelthee of smeerwortelthee gebruikt. Na het compres kun je de knie eventueel ook nog insmeren met wandelroodzalf, daar zitten verschillende lymekruiden in.

 

 

pijn in de knieŽn

wandelroodzalf

 

 

Amela

200112

Ervaring tot nu toe:
Na 3 maanden nu het gevoel dat het begint te werken. wel gebruik ik daarnaast andere producten zo als zeo sac, propolis, 2 x echina korte kuur, brandnetelthee, serrapeptase en eet erg gezond.
Ik ben minder stressgevoelig, heb meer innerlijke rust, bijna geen pijn meer, slaap weer bijna de hele nacht, stoelgang weer na jaren weer normaal.... Ik dank god voor kaardebol en alle planten die hij ons gegeven heeft.
Met vriendelijke groet,
 

 

ervaring

 

 

Anja

231011

Nu, na ruim 2 weken, begin ik mij wat beter te voelen.Ik heb nog niet voldoende energie bij me en voel mij snel moe... De reguliere kuur stopt a.s. woensdag. Verder ga ik door met de kaardenbol- en samento-tinctuur.
Wat kun je mij adviseren inzake afvoer van medicijnresten en afvalproducten en  herstel van de darmflora?

lymenatuurlijkgenezen

241011

Voor afvoer van medicijnresten en afvalproducten ťn voor herstel van de darmflora zou je eigenlijk, in plaats van alleen ZeoSacF, ook EM er bij moeten nemen, dus een "setje darmsanering".  Zo'n setje is de simpelste oplossing en kost niet heel veel meer dan alleen de ZeoSacF.
Verder is voor afvoer/reiniging het belangrijkste veel drinken. Vuistregel is 50ml per dag per kilogram lichaamsgewicht. Je zou kunnen overwegen om "veel te drinken" met behulp van Jiaogulanthee. Deze heeft een zachte smaak en is ook rustgevend. Jiaogulan helpt bij herstel van het immuunsysteem.
De vermoeidheid kan voor een deel van de lever komen. Die is zwaar belast bij Lyme-infectie. Leverbitter werkt niet heel snel maar kan hier echt bij helpen. Bij de bestelling doe ik wel een gratis proefpotje Leverbitter kun je dat proberen.

Anja

170112

Dag,
Het heeft even geduurd met mijn informatie, maar meestal betekent dat, dat het goed gaat. Dat gaat het ook bij mij. Ik voel mij krachtiger, minder afmattend moe. Ik ben mij ook bewust, dat mijn leven er "iets" rustiger uit moet zien, ook al is dat soms lastig. Maar dan kom ik mezelf aardig tegen...Ik leer ervan...Ik slaap goed en dat vind ik nog steeds het grootste geschenk..
Ik heb bijna alle kuren op en voel dat het goed is. Zoals je ziet heb ik wel Spilanthes besteld als ondersteuning, is dat voldoende?  Wat kan ik nog meer doen om mezelf stabiel te houden? Graag jouw advies hierin.
Dank voor de zorg op afstand.
lymenatuurlijkgenezen

170112

Mooi om te horen dat het goed gaat.
Wat je kan doen om "stabiel" te blijven?
Voor wat betreft de middelen is aan te raden om drie dagen per maand de kaardebol-herhalingskuur te doen - minimaal een half jaar lang.
Verder zie ik aan de afgelopen bestellingen dat je veel leverbitter hebt gebruikt. Kennelijk voel je je daar goed bij. Als de lever ondersteund wordt dan heb je meer warmte en energie en het lichaam kan zelf weer gemakkelijker ontgiften. Dus misschien is leverbitter ook goed om nog even mee door te gaan.

Anja

300312

Het is al weer enig tijd geleden, dat ik iets van mij heb laten horen..
Het gaat goed met mij, erg goed, ik heb voldoende energie, maar hou mezelf scherp in de gaten.
Wel ga ik een aantal keren per jaar een reinigingskuur gebruiken.
Met vriendelijke groet.

 

 

 

ervaring

 

 

Shiri

031211
Bedankt voor uw reactie, ik heb ondertussen een aantal producten besteld. Ik lees ook erg veel positieve reacties op uw site. Misschien heeft u/hebben anderen ook wat aan mijn verhaal.
Vanaf de zomer 2008 ben ik meerdere malen gebeten door een teek (ik heb nooit kringen gekregen). Vanaf begin 2010 kreeg ik sluipenderwijs steeds meer klachten. Het begin met lichte spierpijn, die steeds erger werd, heel veel pijnlijke steken in spieren en gewrichten, trillingen, spiertrekkingen, etc. Vooral eind 2010 begon de ellende, erg veel pijn gehad door mijn hele lichaam - ongelooflijk dat een mens zoveel pijn kan hebben. Ik was erg moe (alsof er bakstenen aan mijn polsen en knieŽn hingen) en erg veel tintelingen. Mijn armen en vingers gingen heel erg trillen/beven. Mijn zicht werd slechter en ik kreeg last van oorsuizen. De Elisa-test (die zoekt op antistoffen) zei dat ik geen Lyme had, maar ik vertrouwde het niet, en heb op eigen initiatie een PCR-test laten doen in Weert (Pro Health). Een PCR-test zoekt niet naar antistoffen, maar naar de bacterie zelf in het bloed. Deze uitslag was 'zwak positief', dus ze hebben met zwak positief resultaat de Borreliabacterie aangetroffen. Ik heb een AB-kuur gehad van 4 weken, maar voelde me niet beter en het is nog steeds een beetje onduidelijk of ik nou wel of geen Lyme heb/heb gehad. Op eigen initiatief ben ik toch maar met kokosolie begonnen, hier merkte ik ook geen verbetering in. Daarna op eigen inititatief begonnen met Samento en Chlorella.
Met Samento heb ik echt een goede verbetering gemerkt, ongelooflijk. Mijn gewrichtspijnen en spierpijnen zijn echt minder geworden, soms komen ze een paar dagen lang weer heel erg terug en dan gaan ze weer weg. Mijn zicht is weer helemaal goed. Oorsuizen, regelmatig pijn in gewrichten en spieren en trillende handen heb ik nog. Daarnaast is de verbetering ook te danken aan mijn leefwijze, ik sport (zwemmen), ik zorg dat ik geen suiker, aspartaam, e-nummers eet, goede nachtrust, veel en vers biologisch fruit en groenten, ik probeer weinig gluten te eten, en veel zuivere granen zoals quinoa en boekweit. Speciale shampoo, crŤmes op natuurlijke basis horen daar ook bij. Daarnaast hoorde ik dat vitamine B12 en D tekort vaak voorkomen bij Lyme-patienten. Mijn vitamine D en B12 heb ik laten testen bij testjegezondheid.nl en voor die vitamines doe ik ook het nodige.
Ik weet nog steeds niet of ik nou wel of geen Lyme heb (gehad) maar het lijkt er wel op. Ik hoop dat ik ooit nog van regelmatig terugkerende pijn afkom met ondersteuning van de producten die ik heb besteld. Ik heb (behalve met Chlorella) mijn lichaam waarschijnlijk niet optimaal ontgifd tijdens Samento, en toch te weinig water gedronken. Misschien dat er nog veel afvalstoffen in mijn lichaam zijn. Helpen deze producten ook voor een droge, onzuivere huid op handen (eczeem) en gezicht (licht acnť/ontstekingen)? Mag Chlorella ook gebruikt worden i.c.m. de producten op uw site? 

lymenatuurlijkgenezen

031211
Dank voor je verhaal.
De symptomen die je beschrijft zijn allemaal symptomen die bij Lymeziekte veel voorkomen. Dat de klachten steeds weggaan en dan weer terugkeren is ook typisch lyme en zelfs het feit dat testen onduidelijk resultaat geven, is typisch lyme. Omdat de gangbare lymetesten te onbetrouwbaar zijn is het standpunt van de Lymevereniging, waar ik het mee eens ben, dat de  diagnose Lyme vooral op basis van de symptomen moet gebeuren. De testen gelden hoogstens als aanvullende informatie, meer niet.
Als je Kaardebol gaat innemen dan treedt er vaak na een paar dagen of enkele weken  een reactie op (niet altijd!), de Herxheimer reactie, die je bemerkt doordat klachten toenemen. Dit is natuurlijk helemaal niet prettig maar het is wel een goed teken, in die zin, dat daaruit blijkt dat de Kaardebol "aanslaat". En dat is dan meteen ook een signaal (geen wetenschappelijk bewijs) dat er inderdaad sprake is van Lyme. Want als er geen Lyme-bacteriŽn zijn dan treedt deze reactie niet op.
Mooi om te horen dat je eigen aanpak met voeding, beweging, rust en de middelen Samento en Chlorella het goed doen. Chlorella is (inderdaad samen met met veel drinken) een prima middel en past ook goed bij de andere natuurlijke middelen. In de webshop heb ik voor ZeoSacF gekozen omdat dit detoxmiddel ook tegelijkertijd ontzuurt en mineralen aanvult.
De problemen met de huid hebben inderdaad vaak te maken met afvalstoffen. Als die niet via de gewone weg naar buiten kunnen dan gaat dat onder andere via de huid en veroorzaken daar problemen. Er is een goede kans dit door de verschillende natuurlijke middelen weg gaat. Kaardebol en leverbitter helpen vaak goed bij huidklachten. ZeoSacF kan ook uitwendig voor reiniging van de huid gebruikt worden.
 

 

diagnose

voeding

samento

 

 

 

Rob

261111

Opmerkingen: Bedankt voor de vorige bestelling! De kaardebol en Samentokuur doen hun werk uitstekend.
Dank!

 

 

kaardebol

samento

 

 

Carolien

071111

Een waar geschenk om jullie goed onderbouwde site op tijd te hebben gevonden. Om antwoorden te vinden op vragen zowel op lichamelijk als op energetisch niveau over de gevolgen/het kunnen ontwikkelen van de ziekte van lyme. Het lyme pakket was een ware steun tijdens de maand antibiotica en de afgelopen 6 weken om te herstellen van die aanslag op m\'n systeem. Na ruim 3maanden heb ik mezelf weer terug, voel me lichamelijk weer in balans en de brainfog is zo goed als verdwenen. Zal de leverbitter blijven gebruiken tijdens mijn premenstruele week ter ondersteuning van de hormonale wissel die kwa uitwerking op lyme-verschijnselen lijkt. Zeker nu mijn lichamelijke leeftijd richting de overgang gaat. Dank voor de ondersteuning! Lieve groet.

 

 

lymepakket

antibiotica

 

 

lymenatuurlijkgenezen

291011

Hallo Amber. Heb je de Kaardebol al geprobeerd?
Amber

Ik doe die opbouwende kuur. Ik druppel het in de automatische drinkbak en ze drinken er zonder problemen van.

lymenatuurlijkgenezen

Automatische drinkbak? Om welk soort huisdier gaat het?

Amber

paard

lymenatuurlijkgenezen

Werkt de Kaardebol? Is het paard erg ziek?

Amber

Nee, ze zijn beide niet ziek geworden maar ik doe dit preventief. In oktober vond ik bij deze paarden een teek op de uiers (is blijkbaar een favoriete plek voor teken).

Er was zwelling te zien maar ik weet niet of dat van Lyme was. Ik doe dit om problemen te voorkomen.

lymenatuurlijkgenezen

Iets wat bij paarden ook heel preventief werkt tegen allerlei bacteriŽle kwalen is EM-oeroplossing. Als ze eenmaal weten dat het ergens inzit lopen ze er zelfs vanzelf heen.
Is maar een tip.

Amber

Het valt me ook op dat ze meteen de drinkbak gebruiken als ik het er in druppel. Alsof ze het wel prettig vinden smaken. 

In de verzorging overdrijf ik soms een beetje maar de oudste is nu 25 jaar en ik hoop dat ze dat allemaal worden. 

mvg

 

 

paard

 

 

 

Elly

220812

Dit is bijzonder, de eerte reactie op het theetje.
Je zal het bijna niet geloven!
Al jarenlang heb ik het geregeld benauwd, doordat ik meer of minder
lucht via mijn neus naar binnen krijg.
Dan voelt het alsof ik te weinig zuurstof krijg, alsof mijn hele hoofd
op slot zit.
Soms heb ik het zelfs zo benauwd dat ik echt lucht moet "halen"door mijn
mond.
Bij mijn weten zat ik niet verstopt, want snuiten of neus ophalen enz.
hoef ik nooit.
Maar wat gebeurde er bij de eerste beker Jiaogulanthee:
Ik kreeg ineens meer lucht in mijn neus!
Ik voelde zuurstof in die holtes komen en achterin mijn keel moest ik
een paar maal iets wegslikken dat uit mijn hoofd zakte.
Het is echt geen toeval, want ook bij de tweede beker die ik zojuist nam
gebeurde hetzelfde!!!!
Voor gewone medicijnen ben ik doodsbang door slechte ervaringen.
Maar bij de juiste natuurlijke middelen die op mijn lijf geschreven zijn
heb ik razendsnel resultaat!
Zo was ik vlak na een bevalling in ťťn dag van een borstontsteking af,
door compressen met kaasjeskruid erop te leggen.
De natuur is een groot wonder.
 

 

Jiaogulan

 

 

Monique

140812

De middelen hebben me geholpen om me minder moe te voelen, daar ben ik
heel dankbaar voor! Het zijn hele mooie producten met een waardevolle
bijdrage in het genezingsproces van Lyme. Wat mij enorm goed bevalt is de
Zeo-Sac-F, had heel veel last van mijn maag en dat is hierdoor veel minder
geworden. Nogmaal mijn dank!

 

 

ZeoSacF

 

 

Carla

090812

Graag zouden wij nog een flesje Sarsaparillatinctuur van 100 ml willen bestellen. Het gaat steeds beter met onze dochter. Ook mentaal.
In de vakantie hebben wij het boek van Storl in ťťn adem uitgelezen. Heel bijzonder hoe de kaardenbolplant zo goed werkzaam kan zijn en zien dat
dit ook in combinatie met Samento gebruikt wordt.

 

 

sarsaparilla

 

 

Jolanda

270712

Leverwaarden zijn verbetert ga nog even door met de producten.

Jolanda

231011

Hier even een verslagje mbt mijn verhaal inzake de ziekte van lyme.

Nadat ik met 39 graden koorts terug was gekomen van vakantie, heb ik een paar dagen uitgeziekt, waarbij ik heel veel heb liggen zweten en daarna weer aan het werk gegaan.

Vond dat ik slecht herstelde na deze koorts en ben een paar weken later naar de dokter gegaan ook omdat ik een link ging leggen tussen een rode plek op mijn bovenbeen en de koorts die ik had gekregen zonder verkoudheid (normaal gesproken heb ik zelden koorts). Mijn dokter vertrouwde het niet en ik heb mijn bloed laten prikken en kreeg op voorhand een antibiotica kuur van 2 weken. Ben zelf gaan lezen op internet en kwam de natuurlijke middelen tegen die ik toen besteld heb. Na de antibiotica ben ik gelijk gestart met de kaardeboltinctuur, leverbitter en de jiaogulan thee. Uitslag van het bloed gaf inderdaad lyme aan, ook andere waarden in bloed zoals bezinksel en infectie gerelateerde waarden waren niet goed.

Ik denk dat deze totaalaanpak bij mij goed heeft geholpen en ik was er natuurlijk gelukkig vrij snel bij. De kaardeboltinctuur komt ook op plekken in het lichaam welke slecht doorbloed zijn en dus via de antibiotica moeilijk te bereiken. Tijdens een latere bloeduitslag waren de waarden zoals bezinksel en de infectie gerelateerde waarden weer hersteld.

Inmiddels heb ik ben ik ook met de Zeosac-F en de EM oplossing gestart, want ook het ontgiften is van belang om alle afvalstoffen goed af te voeren.

Bedankt voor de goede tips over het gebruik van de producten en erg attent zijn de kaartjes en proefproducten.  

Groetjes Jolanda

Jolanda

241011

Vraag: klopt het dat je met ZeoSac eerst begint met 1 tot 2 eetlepels de eerste week en daarna overgaat tot 1-3 thee lepels of moet dit ook eetlepels zijn?

En ga ik nog iets merken van het gebruik van de ZeoSac of hoeft het niet?

Lymenatuurlijkgenezen

Na de eerste week op eerste paar dagen switch je inderdaad van de eetlepel naar de theelepel.
Als je alleen ZeoSacF inneemt en geen EM, dan kan dat, zeker de eerste dagen tot gevolg hebben dat de ontlasting wat dunner en glibberiger is. De darmen worden dan 'geleegd' (de ontslakkende functie van ZeoSacF).
Neem je ZeoSacF in combinatie met EM dan merk je dat misschien niet zo omdat door de EM de activiteit van de darmflora toeneemt waardoor de ontlasting juist weer steviger wordt. Dat heft elkaar op. Door de EM zal de ontlasting trouwens ook minder onaangenaam ruiken e.d.
Als je er gevoelig voor bent dan zul je na een week of zo door de ZeoSacF zeker een wat opgeruimder gevoel van binnen krijgen. Dit gevoel is niet sensationeel maar het is er wel.
In het begin smaakt ZeoSacF wat vreemd, maar na een tijdje kan het zijn dat je het prettig gaat vinden om het in te nemen. Er zitten namelijk best heel veel mineralen in die ook 'voedend' zijn. Deze puur aardse mineralen geven je (afhankelijk van hoe je psychisch in elkaar zit) misschien ook wel het gevoel dat je beter kan 'aarden'.
ZeoSacF kun je trouwens ook heel goed uitwendig gebruiken voor het behandelen van bijvoorbeeld schaafwondjes of het reinigen van de huid.
In ZeoSacF zit namelijk Zeoliet wat alle soorten vuil opneemt, Silicium wat de huid versterkt en een klein beetje colloÔdaal zilver wat ontsmet.

Jolanda

311011

Ik ben heel enthousiast over de Zeosac F, ik voel me een stuk beter en heb meer energie.
Ben vooral de laatste paar dagen wel veel vaker naar de wc geweest, ik denk dat dat normaal is.
Zal morgen overstappen naar 1-3 theelepels ipv eetlepels.

Ik denk dat het trouwens goed is om dit ongeacht de lyme, 1 a 2 x per jaar te doen om alle gifstoffen af te voeren.
Ook het opgeruimde gevoel heb ik gemerkt had ook een positieve invloed om mijn humeur was er erg vrolijk van geworden.

Nogmaals hartelijk dank, ik vind het een super product.

Groetjes Jolanda
 

 

verslag kuur

Lymepakket

EM

 

 

Anne Marie

280811

Na bloedonderzoek blijk ik een duidelijke besmetting te hebben van de Borrelia bacterie.
Ik heb antibiotica gekregen maar ik hoop daarnaast met het
Lymepakket mijn lichaam beter te ontgiften. Ik ben regelmatige gebruiker van groene leem en dat bevalt ook prima.
Ik hoop dat ik er baat bij heb maar als ik het goed begrijp schaadt het niet als het niet baat.

Anne Marie

080911

Ik ga zeker nog even door met de natuurlijke geneesmiddelen....lijkt me wel verstandig. Hopelijk ga ik me snel wat prettiger voelen. Ik ben normaal gesproken erg sportief en train 4 x per week (hardlopen) en heb ik het najaar een aantal wedstrijden staan. Ik heb de afgelopen 2 weken geprobeerd te lopen maar heb behoorlijk ingeleverd. Maar goed...dat is nu even niet belangrijk.....ik n geef het gewoon de tijd en we zien wel of het lopen dit najaar iets wordt. Daar hangt niets van af :-).

Anne Marie

210911

Het is nu ruim 1 week na het beŽindigen van de AB kuur.
Behalve dat kleine proefflesje
Sarsaparilla neem ik trouw de producten uit het pakket in.
Het leverbitter is bijna op dus dat zal ik 1 dezer dagen bij bestellen. Ik kan niet goed beoordelen op ik hier baat bij heb. Tijdens de kuur voelde ik me over het algemeen niet echt fit en sinds ik gestopt ben heb ik enorme hoofdpijnen terwijl ik daar niet echt gevoelig voor ben. Van de huisarts heb ik ibuprofen 600 gekregen maar dat helpt helaas niet veel. Hardlopen lukt op dit moment ook niet omdat ik na de laatste training een irritatie van mijn wreef heb opgelopen. Waar dat nu ineens vandaan komt :-(. Ik wil voorlopig niet stoppen met kaardebol en leverbitter.....maar de zeosac daar twijfel ik over. Kan ik daar die hoofdpijnen van krijgen?

lymenatuurlijkgenezen
De kans dat je van ZeosacF hoofdpijn krijgt is echt heel klein. Het is een mineraal middel dat hoofdzakelijk afval- en gifstoffen afvoert en zuur neutraliseert. ZeoSacF "doet" verder niets in het lichaam. Het is een heel passief middel. De specialiteit ervan is om bepaalde stoffen op te nemen en uit te leiden
Waarschijnlijk, ook omdat de ibuprofen niet veel doet, zit je lichaam momenteel simpelweg (te) vol met afvalstoffen, van en door de antibiotica, door wat los gemaakt wordt door met name de Kaardebol en natuurlijk door de Borrelia. Deze stoffen kunnen flinke hoofdpijn veroorzaken.
De middelen waar je misschien een beetje aan twijfelt, de ZeoSac en dat kleine flesje (Sarsaparilla), zijn er onder andere (juist) voor om deze afvalstoffen af te voeren en de klachten van de vergiftiging te verminderen. Ibuprofen remt wel ontstekingen maar doet niets tegen de aanwezigheid van gifstoffen. Het is een beetje een gok, maar ik denk/vermoed dat dit aan de hand is.
De basis van ontgiften is veel drinken (koolzuurvrij water, kruidenthee, verdunde vruchtensap). Vuistregel is 50ml per dag per kilogram lichaamsgewicht. Veel drinken is lastig, maar het is echt heel goed als het lukt om veel drinken (samen met de detoxmiddelen) een paar weken of langer vol te houden.

Anne Marie

201011

Het gaat goed. Ik blijf wat hoofdpijngevoelig en denk dat het te maken heeft met de spanning. Ik blijf het een akelig idee vinden dat je na de AB kuur niet getest kan worden of die zooi uit je lijf is en maar moet afwachten of je wel of niet ziek wordt. Maar volgens de huisarts moet ik er gewoon van uit gaan dat het weg is want een andere ervaring heeft hij niet. Ik heb daar wat moeite mee....aard van het beestje....ik blijf een zekerheidszoeker :-). Helaas nog steeds last van mijn voetblessure dus hardlopen zit er nog steeds niet in.....een toevallig samenloop of niet?
De
Leverbitter Sterk bevalt mij prima....slik dat trouw elke dag 2 x en voel me daar goed bij. Om te zien of ik beter,sneller herstel kan ik pas goed beoordelen als ik weer kan hardlopen. Maar kwaad kan het niet toch....dat kun je toch ongestraft blijven doorslikken? De rest van de "medicijnen" zijn op. Ik heb nog wel wat Kaardebol en ben van plan over een paar maanden een onderhoudskuur te doen en daar jaarlijks vol te houden.
Bedankt in ieder geval voor de belangstelling en de mogelijkheid om op een gemakkelijke manier in natuurgenezende "medicijnen" te komen.

Anne Marie

290812

We zijn al bijna een jaar verder en het gaat goed met me.
Dat leverbitter bevalt me prima en ik gebruik nog steeds maandelijk 3 dagen 2 x 5 druppels per dag kaardebol.

 

 

lymepakket

hoofdpijn

sarsaparilla

leverbitter

 

 

Martina

281011

Ik wou u al eerder schrijven en u hartelijk bedanken voor u advies en aandacht voor mij en mij dochter. Ik heb de bestelling in goede orde ontvangen mijn dochter Jasmijn (10 jaar) heeft er inderdaad veel baat bij. Zij neemt twee keer per dag samento en kaardebol, een drupje op een suikerklontje en zij vraagt er zelfs om, zij geeft aan dat het haar klachten verlicht. Ter ondersteuning neemt zij elke dag paar lepels kokosolie. Na de vakantie maakt zij een afspraak met huisarts(omdat zij ook antibioticum kuur had van 5 dagen)om misschien bloed test of vervolg behandeling te doen.
 

 

kind

 

 

Hans

291011

Opmerkingen:
Leverbitter. Goed spul !
Groet,
Hans.

 

 

leverbitter

 

 

Maja

200912

Hartelijk bedankt! Dit wordt de tweede maal dat ik besteld heb en het doet me enorm goed! Het werkt!
 

 

ZeoSacF

leverbitter

 
 

Klari

150912

De ervaring met de kaardebol en de andere druppels.

Omdat ik op homeopathie nogal heftig reageer ben ik voorzichtig met eenmaal per dag 2 druppels kaardebol en verdeeld over de dag, een kopje Jiaogulanthee begonnen en dat was al teveel.

Een week lang 1 druppel per dag en een paar slokjes thee ging prima, daarna langzamerhand wat meer druppels en slokjes en de andere middelen met 1 druppel erbij genomen.

Nu sta ik op tweemaal per dag 3 druppels van kaardebol, samento, koriander en een kopje thee per dag.

Nadat de twee laatste rode plekken verschenen ben ik er een van gaan insmeren met de zalf (had maar 5 ml besteld) en ja hoor, deze ziet er veel beter uit dan de niet behandelde.

Ik heb het gevoel dat de symptomen in mijn hoofd (niet meer duizelig en geen geluid meer in linkeroor en ontsteking oorlel, wel veel jeuk aan dat oor) en gewrichten, spieren, maag enz. minder zijn geworden en het geheel zich van binnen naar buiten begeeft.

P.S. Voor de duizeligheid nam ik Vertigoheel in en dat hielp binnen 20 minuten maar is nu niet meer nodig.

 

 

kaardebol

samento

koriander

 

herxheimer

 

wandelroodzalf

 

 

Marjan

070811

ik denk dat een van mijn katten lime heeft.
toen we hier kwamen wonen kwam ze geregeld thuis met meer dan 10 teken op haar kop. Heb deze wel structureel verwijderd. We zijn nu een paar jaar verder. Ze eet bijzonder weinig en ligt bijna de hele dag in haar mand. Haar voer staat vanwege de hond op de wasmachine maar daar kan ze de laatste tijd niet meer opspringen. Meestal zetten we haar er op. Dit gaat al maanden zo. ze is 9 jaar. verder gezond en lijkt geen koorts te hebben

Met de poes gaat het al iets beter

lymenatuurlijkgenezen.nl

270811

Hoe breng je de tinctuur in, met een naaldloze spuit?

Ik doe 1 druppel kaardenbolspul in een borrelglaasje met een paar druppels water. Mengen en dan zit er net genoeg vloeistof in het glaasje dat ik het met een druppelaar kan opzuigen. Ze vindt nog steeds niet lekker maar ze weet nu dat ze na afloop een paar extra lekkere brokjes krijgt. Dus het lukt. Puur niet hoor, dat is te vies, alleen al door de alcohol.
Ik hoop dat je hier wat aan hebt voor een volgende patient.

Marjan

280811

Denk dat ik nog meer verheugend nieuws heb; ik druppel nu 1 druppel kaardeboltinctuur op het kattesnoepje en ze eet het zo op!!
Het zijn kattesnoepjes van Whiskas. Ze zitten in een paars doosje in het model van een kattenhoofd.
Normaliter zijn we helemaal niet zo snoeperig met onze huisdieren. Eigenlijk krijgt alleen de hond af en toe iets als beloning of als we hem iets nieuws leren. Weer wat geleerd dus

lymenatuurlijkgenezen.nl

310811

Dat is echt leuk om te horen. Misschien gaat ze er straks nog om zeuren. Wie weet.

Marjan

140911

Je bent vast helderziend!
Het is inderdaad zo dat poes nu blerend binnenkomt om haar "kaardebol-snoepje".
Zodra ze'm heeft gehad gaat ze lekker slapen.
Of zou er al een alcoholverslaving gaande zijn(haha)?

lymenatuurlijkgenezen.nl

140911

Leuke katteberichten heb jij. Gelukkig ben ik niet echt helderziend want dan zie je zoveel.
Maar ik weet wel dat dieren op een bepaalde manier heel goed voelen wat goed voor ze is.
Ik ken ook een kat die het eten gewoon laat staan als er geen EM (probiotica) in zit. Mooi hť?

Marjan

130512

Ik wil je even laten weten dat het met poes heel goed gaat. En het flesje kaardeboldruppels is leeg!

Nu leek het mij een goed idee om in het drinkwater van de dieren enkele druppels te doen. Gewoon om te kijken of dit preventief werkt tegen teken en misschien ander ongedierte. Kennissen van mij -welke macrobioten zijn- zeggen nl dat mensen bijv ook geen haarluis krijgen als ze geen vlees eten. Een lavendelman bij ons in de buurt zegt dat een drupje lavendelolie bij huisdieren in de nek goed tegen vlooien is. Mijn hele veestapel, incl kippen meuren nu naar de lavendel. Ha ha. Dus... Kaardebol? Ik wil het wel eens een zomer uit proberen. Zou je mij dus een nieuw (goedkoopste)flesje willen sturen? Alvast bedankt, Groet, Marjan.

Marjan

040712

Hoi.
Ik heb zeer waarschijnlijk spectaculair nieuws.
Durf het nog niet met zekerheid te zeggen maar misschien hebben andere mensen de zelfde ervaring, dan heb je wat meer zekerheid.
Een 2 maand (ofzo) geleden heb ik kaardeboltinctuur besteld omdat ik wilde uittesten of het preventief werkt tegen teken.
Ik heb druppels in het drinkwater van de hond en katten gedaan. Ze vonden het niet lekker, als de gelegenheid zich voordoet drinken ze buiten uit een waterplas of sloot, en ik had helemaal niet de indruk dat het effect had. Ben toen gaan nadenken over druppels op de vacht/huid omdat je dat ook met vlooiendruppels doet-en eventueel bijv. lavendeldruppels. Lavendeldruppels hadden ook nauwelijks effect- helaas. Maar nu komt het; Sinds ik de dieren kaardeboldruppels op de huid doe, heb ik (en de dieren dus ook niet)geen last meer van teken. Terwijl we in het bos wonen!!! En de dieren voor de behandeling onder de teken zaten. Bij mijn zwarte kat kon ik iedere dag wel 5 teken weghalen (of meer).
Nou, is dit niet spectaculair?
Ben benieuwd of er nog meer mensen dit experiment willen doen. Als je \'t vergelijkt met vlooiendruppels is dit spotgoedkoop. Je kunt gemakkelijk de hele zomer vooruit voor je hele veestapel met 1 flesje.

Marjan

120513

Hier gaat alles goed. Ook met de poes die een half jaar ernstig ziek was en door de kaardeboldruppels weer helemaal is opgeknapt. Flesje is bijna leeg en het tekenseizoen staat weer voor de deur. Ik geef de beesten (ook de kippen) druppels in de nek als vlooien/teken/luizendruppels.

Marjan

130612

Even een update. Ik kreeg van jou bij mijn laatste bestelling een flesje artemisia kado. Ik wist niet wat ik hier mee moest en heb het eerst maar als test bij mijn hond op de borst gesmeerd. Pas 1 week later zat er 1 teek op zijn kop. Logisch, de kopis het eerste wat in de bosjes duikt.

Dit vind ik opvallend.

Mijn zoon zit sinds 20 mei in het leger en heeft inmiddels 1 bivak gehad (oefening in het veld) Hij en zijn maten zaten iedere dag onder de teken.

Ik heb hem mijn flesje kaardeboldruppels nagestuurd om de broeken mee in te smeren maar ik heb het idee dat ik misschien achteraf beter de artemisia had kunnen sturen. Dat geef ik de volgende keer mee als proef. Ben zo benieuwd.

 

 

kat met lyme

kaardebol

preventie

 

 

Afina

150711

hallo,

inmiddels heb ik de lymekuur afgerond! 2e en 3e week namen de klachten toe,ook psychisch flinke dip.

nadat ik de 4e week had gehad, knapte ik op.nu al 3 weken voel ik me super!

voel me eindelijk weer mezelf!

bedankt! vorgie week nog bij lyme poli in leewarden geweest en heb de arts ook verteld over de lymekuur ,hij was erg enthousiast ps; de leverbitter is wel erg vies.

 

 

kaardebolkuur

herxheimer

 

 

Tine

250511

Beste Willem

Ik bestel nu voor de tweede keer Kaardeboltinctuur

Ik wissel de kaardebol af met Cats Claw (samento).

Ik ben vorige week naar een NEI therapeut geweest en deze teste wat de Lyme betreft een vooruitgang.

Ik voel me ook al een stukje beter.

PS: bedankt nog voor je kaartje bij de eerste bestelling, erg attent van je!

Hartelijke groet van Tine

 

 

kaardebol

samento

 

 

Sonja

160209

Maandenlang klachten. Stekende pijnen. Motoriek van armen en benen volledig gestoord, verlammingsverschijnselen, kan niet meer goed zien, totale uitputting. Dit was volgens de gewone artsen allemaal te wijten aan burn-out. Ik kon het beste naar een psycholoog gaan, zeiden ze. Na meerdere bezoeken aan de psycholoog raadde deze mij aan om naar een osteopaat te gaan. Dat deed ik en de osteopaat constateerde als eerste dat ik lyme had, inmiddels in stadium 3 en hij adviseerde mij om een Kaardebolkuur te doen. Ik heb toen de KBtinctuur en Jiaogulanthee bestelt om het lichaam mee te gaan ontgiften. Ik was toen al 5 maanden arbeidsongeschikt en zonder uitzicht op verbetering. Toen ik met de kuur begon (1e dag 3 x 5 druppels en dan iedere dag een druppel meer) kreeg ik weer ernstige pijnen. Ik dacht "o je, daar gaan we weer". Maar mijn man zei dat homeopathische middelen als ze aanslaan altijd eerst een paar dagen verheviging van de ziekte veroorzaken. Daarom heb ik de moed verzameld om de kuur door te zetten en zie daar, na een week nam de pijn af. Ik had wel nog steeds de angst dat de volgende dag opnieuw een pijnaanval zou komen, maar nee, het ging dag na dag beter met me. Bij 3 x 17 druppels per dag kreeg ik toch weer opnieuw pijn, waardoor ik besloot om het aantal druppels weer te verminderen, wat onmiddellijk effect had. Ik denk dat iedereen goed naar z'n lichaam moet luisteren om de eigen, bij jou passende, dosering te vinden. Na meerdere weken tinctuur en thee begonnen mijn benen weer een beetje menselijk aan te voelen, en kijk aan, mijn armen zaten er ook nog. Nu kan ik er tenminste weer een beetje voor m'n gezin zijn en ook weer een beetje het gewone leven oppakken. Weer naar m'n werk gaan zit er nog niet in. De 5 maanden lange nachtmerrie is in ieder geval voorbij.

 

 

herxheimer

 

 

Maurice

060611

Na een jaar uitgeschakeld te zijn in geweest in 2002 door de ziekte van Lyme ging het goed.

Nu heb ik met Pinksteren een tekenbeet gelopen. Twee vervangende artsen hebben na 10 dagen en gisteren een tekenbeet nog al gebagatelliseerd waardoor ik toch weer zelf op zoek moet zoals 8-9 jaar geleden. Gezien de klachten na vier weken was de teek besmet.

Ik heb genoeg middelen om het op te lossen maar het zou fijn zijn als artsen mee zouden denken.

Maar voordat ik daar binnen ben met medewerking van mijn arts wil ik ook Kaardebol proberen. Al was het maar om het systeem op orde te krijgen.

met sportieve groet,

Maurice

Maurice

220711

Hallo Willem,

Gisteren heb ik telefoon gekregen van mijn huisarts die mij vertelde dat er geen Borrelia is gevonden. Ik vermoed dat ik op tijd begonnen ben met Samento en andere middelen om het afweersysteem te helpen en de microben het hoofd te bieden.

Twee weken geleden ben ik begonnen met Kaardebol volgens het protocol.

De 5 druppels zijn voor mij vrij fors en ben na een paar dagen teruggegaan naar 1 a 2 druppels. Je merkt goed dat het je afweersysteem heel erg opzweept.

Ik las nu een pauze in en zal af en toe de onderhoudskuur oppakken.

De Leverbitter is heel goed bevallen. Het lijkt alsof ik sneller herstel van mijn trainingen.

met sportieve groet,

Maurice

www.hardloop4daagse.nl

 

 

 

leverbitter

 

 

Annelies

170611

Ha Willem

Even een update wat betreft het gebruik van zeosac-F en Kaardebol.

Het gaat heel goed. Een beetje een vies verhaal: In eerste instantie werd alles een dag of twee erger en werd de druk in de verdikkingen opgevoerd. Ik heb bijna een week hoofdpijn gehad van de afvalstoffen.

Ik ben nu ongeveer drie weken bezig en ik vind het toch wel spectaculair! Ik denk dat ik nu op zo'n 30 procent zit van wat het eerst was. Ik hou nog wel even een slag om de arm, ik ben er nog niet.

Ik heb de maximale dosering aangehouden van drie eetlepels zeosac-F in de eerste week - drie theelepels vanaf de tweede week, en een theelepel tinctuur (wat neerkomt op zo'n 20 druppels en dat is 1 ml). Ik zou eventueel de hoeveelheid tinctuur kunnen verhogen denk ik. In mijn opleiding hadden we het bij de meeste kruiden over drie of vier ml als hoeveelheid. Ik neem trouwens toch nog wel trouw de korrels van de homeopaat. Die was niet zo "amused" toen ik vertelde dat ik op eigen houtje door zijn behandeling heen andere dingen ben gaan doen. Maar ja, jammer dan! Volgens hem was het dan ook niet zeker aan welk middel het succes te danken is. Maar ik weet het wel.

Ik ben in ieder geval enthousiast dat het juist met deze supernatuurlijke middelen lukt en ik wil ook wel het woord verspreiden. Willem, mocht je een ervaringsverhaal willen plaatsen dan wil ik wel wat schrijven als het over is.

Zo zie je maar dat (bijna) iedereen het kan gebruiken!

zonnige groetjes Annelies

Annelies

151111

Ik wil je nog graag vertellen dat ik veel baat heb bij de kaardebol tinctuur. Sinds ik die weer gebruik slinkt op i.i.g. 1 plek de pusophoping bij mijn oog. Het is in mijn waarneming al een flink verschil. Hoe minder belasting bij mijn ogen, hoe beter ik me ook weer in mijn vel ga voelen.

Nu ga ik het lang gebruiken in de hoop dat alle plekken weggaan en alle irritaties en gevoeligheden ook stoppen. Het schijnt zo te zijn dat je bijna niet af kan komen van blepharitis als je het eenmaal hebt gekregen, maar met de Kaardebol misschien wel. De vorige keer dacht ik dat het vooral te danken was aan de Zeosac, die ik ook nog gebruik, maar ik zag pas resultaten toen ik de Kaardebol erbij nam. Misschien moet het aangepast worden op je site bij mijn stukje tekst?  

 

 

oogontsteking

ZeaSacF

kaardeboltinctuur

 

 

Ben

010711

Beste Willem,

Ik denk veel baat bij de middelen te hebben!

Ik merk het aan het feit dat bij gebruik van de middelen ik nog nauwelijks last heb van de (lichte) verschijnselen die ik heb sinds november vorig jaar: brandende tintelingen in mijn bovenbenen en gewrichtspijn. Tijdens de pinksterdagen niets gebruikt en de symptomen kwamen terugÖ.

Met vriendelijke groet,
Ben

 

 

kaardeboltinctuur

 

 

Karin

040811

Beste meneer Jacobs.

Ik had al anderhalf jaar exceem aan mijn vingers. Na enkele dagen zeosac-f en leverbitter gebruikt te hebben, is mijn exceem totaal verdwenen.

Ik ben helemaal blij.

Hartelijk dank en ik hoop dat velen met mij baat hebben bij deze produkten.

Karin

 

 

eczeem

 

 

Jeroen

270711

Goedemorgen, de bestelling is inderdaad vanwege lyme. Hoop dat het inderdaad zo effectief is dat het alle bacteriŽn doodt en een eind maakt aan de vermoeidheid en alle vage klachten. 

Jeroen

121011
Het gaat steeds een beetje beter. Dank!

 

 

kaardeboltinctuur

 

 

Gea

150711

Ja klopt, mijn bestelling is vanwege Lyme, heb een paar weken terug een antibioticakuur van 6 weken gehad, en dat ging goed klachten verdwenen, maar heb het gevoel dat het nu terug komt, en ik blijf zo ontzettend moe, mijn vriendin had het lymepakket besteld, en ze voelde haar nu heel goedÖvandaar ik dacht kan het ook altijd proberen hoop dat ik hetzelfde resultaat hier mee behaal.

Gea

091011

Hallo, enige tijd terug heb ik een lymepakket bij jullie gekocht, en heb me 6 weken exact aan de kuur gehouden, met een heel goed resultaat vrijwel alle klachten zijn verdwenen, alleen de Moeheid, dat is nog een heel groot punt helaas, maar de andere klachten zijn weg gelukkig na twee jaar...dus super blij mee, is er misschien nog iets wat ik aan de moeheid kan doen?

vriendelijke groet

lymenatuurlijkgenezen

091011

Hallo Gea.
Fijn te horen dat het goed met je gaat. Is dat alleen van wege de kuur of heb je ook nog andere dingen gedaan?
De vermoeidheid hangt meestal samen met de lever. Bij infecties en dus ook bij Lyme heeft de lever het namelijk zwaar. Na twee jaar Lyme heeft de lever gewoon wel even tijd nodig om te herstellen. Daarom is het goed om de lever te helpen met
Leverbitter. De kruiden die daar inzitten zijn sowieso ook heel goed als nazorg bij Lyme. Het meest krachtig is de Leverbitter sterk.
Omdat je eerder een antibioticakuur gehad hebt kan het ook zijn dat je moe bent omdat de stofwisseling (darmflora) daardoor beschadigd is geraakt.
EM is een goed middel voor herstel van de darmflora. EM geeft vrij snel resultaat.
Derde optie is
Duizendknoop. In deze plant zit op de een of andere manier erg veel energie. Is verwarmend en werkt sterk via hart en bloedsomloop.
Omdat er misschien nog steeds afval en gifstoffen aanwezig zijn is het goed om nog een tijdje veel te blijven drinken.
Mag ik je reactie op de site zetten?

 

 

lymepakket