Ontgiften, ontslakken, ontzuren en reguleren met Zeoliet

 

 

Zeoliet is een mineraal en is bij de ziekte van Lyme zeer geschikt ondersteunend middel omdat het simpel gezegd meerdere dingen in n keer doet.

 

Toepassing en eigenschappen:

◊ Ontgiften: neemt zware metalen (o.a. kwikzilver), Borreliatoxines, restanten van medicamenten (antibioticaresten) en andere lichaamsvreemde stoffen op en verwijdert deze.

◊ Vermindert de negatieve bijwerkingen van antibiotica (en ook van chemotherapie).

◊ Omdat het een zogenaamde 'vrije radicalenvanger' is, helpt het niet alleen bij de ziekte van Lyme maar ook (al dan niet preventief) bij kanker en hartproblemen. Zeoliet is een van de sterkst werkende antioxidanten.

◊ Versterkt het immuunsysteem. Het zelfgenezend vermogen leeft weer op omdat belastende stoffen verdwijnen. 

◊ Ontslakken: absorbeert darmslakken en leidt deze uit. Stabiliseert de darmflora.

◊ Ontzuurt omdat het overtollige zuren opneemt. Reguleert het zuur-base evenwicht en de vocht huishouding.

◊ Voorziet het lichaam van essentile mineralen. Dit is niet overbodig want moderne voedingsgewoonten en langdurige ziekte leiden vrijwel altijd tot mineralentekort.

◊ Verbetert de opname en verdeling van natuurlijke heelmiddelen en voeding. Neemt deze stoffen mee naar binnen en neemt toxines (waarmee het een sterke affiniteit heeft) "op de terugweg" mee naar buiten.

◊ 100 % natuurlijk product, volledig non-toxisch.

 

 

Dosering (normale dosering):

En twee maal per dag ca. 3 gram (volle theelepel). In een groot glas water roeren en minimaal een half uur voor het eten opdrinken. Tijdens de kuur, verdeeld over de dag vl (water, kruidenthee of verdund vruchtensap) drinken. Duur van de kuur: minimaal 6 weken, bij voorkeur langer.

Dosering ontslakken (afwijkende dosering):

En twee maal per dag ca. 10 gram (volle eetlepel).

Binding en uitleiden van schadelijke darmslakken geschiedt binnen enkele dagen.

Duur kuur darmreiniging: 1 week

 

De dosering voor het ontslakken is hoger dan de normale dosering omdat voor het ontslakken meer adsorptiemateriaal nodig is. Ontslakken gaat vrij snel, ontgiften gaat langzaam.

Omdat zeoliet in sterke mate chemicalin adsorbeert is het beter om het niet tegelijkertijd in te nemen met (reguliere) medicamenten. Raadzaam is dan om een tijdsverschil van enkele uren in acht te nemen. De dosering bij kinderen en dieren verhoudingsgewijs naar lichaamsgewicht aanpassen.

  

Zeoliet

Het woord 'zeoliet' komt uit het Grieks en betekent kokende steen (zeo = ik kook & liet = steen). Zeoliet is in vroegere tijden van de aardeontwikkeling op een natuurlijke wijze ontstaan doordat groeiende lava uit vulkanen in koud zeewater stroomde. Uit de reactie van de groeiende vulkanische mineralen met het zoute zeewater ontstond een zachte kleiachtige stof die naar de zeebodem dwarrelde en daar de zeolietlaag vormde. Een van de bijzondere eigenschappen is dat de kristalstructuur holle ruimten bevat waardoor Zeoliet zeer gemakkelijk allerlei stoffen kan insluiten.

 

Voor een verkooppunt neem contact met ons op.