Meteen naar de inhoud

Webwinkel

Ons bereiken veel vragen over waar de webshop gebleven is. De webshop moest van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit worden losgekoppeld van deze informatiewebsite. Het is volgens de wet namelijk niet toegestaan om informatie te geven over de natuurgeneeskundige eigenschappen van kruiden en mineralen, die tegelijkertijd ter verkoop aangeboden worden. De webshop maakt daarom geen deel meer uit van deze informatiewebsite over de ziekte van Lyme en bestaat nu geheel onafhankelijk van deze website en ook zonder informatie over Lyme en de bij Lyme werkzame eigenschappen van de kruiden en mineralen, want ook dat is in ons vrije Nederland niet toegestaan. Wij vragen hiervoor begrip.

Onze boeken over Lyme zijn nog wel via deze website verkrijgbaar en kun je vinden door in het menu op boekwinkel te klikken.

Hoe kan ik toch aan natuurlijke middelen komen?

Het is gelukkig niet verboden om via persoonlijk contact advies te geven en ook te vertellen waar de middelen verkrijgbaar zijn en waar je de webshop vinden kan. Bel ons daarom op: 026 4423740 of mail ons mail@lymenatuurlijkgenezen.nl